lotpaj 14.11.2016 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Doceniam Twój wysiłek na drodze samokształcenia i chwalę go, ale... nie ma on wpływu na to czym wentylacja jest, jak działa, co daje ludziom... Sam do tego samego wniosku doszedłem. Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 14.11.2016 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Łuuuu... kochany, poleciałeś, po-le-cia-łeś - jak zwykle za daleko Czy ty jesteś pewien tego, co piszesz? Czy ty, kuwa, wyłapujesz ironię? Wiesz, co to jest zamierzony neologizm? Ty naprawdę chcesz, żebym przeczytał historię twoich ostatnich pięciu wypowiedzi na tym forum i wskazał ci błędy, które popełniłeś? Jesteś sadystą, że się sam na takie coś wystawiasz? Chcesz, czy się zamkniesz i napiszesz, że nie? No słucham, Panie mundry? Jeżeli dla ciebie zamiana "idź" na "ić" to twój topowy pokaz ironii, to faktycznie - nie rozumiem jej. Może dlatego, że wolę bardzie wyrafinowane gry słowne. Jak z tym linkiem ? Nie dodałeś do zakładek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotpaj 14.11.2016 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 . Może dlatego, że wolę bardzie wyrafinowane gry słowne. Ić w 3,14 zdu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 14.11.2016 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Cholera...Zrozumiałem, ze wyrafinowane w treści, nie w formie...Na przykład:"Nie rozumiesz mej wzniosłej i poetyckiej duszy - meblu stajenny!" Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 14.11.2016 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Faktycznie, widzę, że trzeba kończyć Chłop rozpoczął i skończył w iście kabaretowym stylu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotpaj 14.11.2016 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Oczywiście, że trzeba kończyć! Żeby było jasne - ja nie czuję urazy do nikogo z tego wątku i mam nadzieję, że nikt nie poczuł się przeze mnie urażony. Co się pośmialiśmy, to nasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 14.11.2016 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Najtrwalsze monumenty kuje się w kamieniu.Cieszę się, że choć trochę obrobiliśmy granit twej pewności i przekształciliśmy w wiedzę.Przyznaj - łatwo nie było. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b2211 15.11.2016 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Oczywiście, że trzeba kończyć! Żeby było jasne - ja nie czuję urazy do nikogo z tego wątku i mam nadzieję, że nikt nie poczuł się przeze mnie urażony. Co się pośmialiśmy, to nasze Człowiek może być uważany za mędrca, gdy szuka mądrości; gdy uważa, że ją znalazł, jest głupcem. Myślę że w tym wątku są sami którzy ją już znaleźli, szkoda tylko Lotpaj że się poddałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotpaj 15.12.2016 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 szkoda tylko Lotpaj że się poddałeś ABSOLUTNIE! Z tymi niemieckojęzycznymi stronami, gdzie rzekomo pisali, o nieszkodzeniu instalacji mechanicznej, to był BLEF. Ja tylko chciałem się przekonać, kto jest kim na tym forum i już wszystko wiem. Także kominy górą, a wentylacją mechaniczną sobie dmuchajcie z grzybkami. Głupi by zrozumiał, że badania były przeprowadzone niezależnie, czy we Francji, czy w Holandii. I tyle. Nie zamierzam się z głupkami kłócić, bo to nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 15.12.2016 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Od razu widac bylo, ze nigdy zadnej niemieckojezycznej strony na ten temat nie przeczytales, szczegolnie, jak zaczales rzucac kuriozalnymi terminami technicznymi. I nie podales linków. No, ale z techniką (fizyką) jestes generalnie na bakier, co nie raz tu udowodnileś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotpaj 16.12.2016 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Spoko Akurat ty należysz do tej grupy osób, z którą teraz nie chce mi się zamienić dwóch zdań. Się napinałeś waść, jak struna w wysokim Fi. Wystarczy mocniej pociągnąć i pękasz. Musisz mieć duże kompleksy z tą wentylacją, bo dowiedziałeś się paru rzeczy, ale broniłeś tej wentylacji, jak stara sroka gniazda, która wie, że nie obroni swego, bo już kot zjadł wszystkie młode, ale lata po wszystkich wątkach i kracze, że kot jest głupi, bo naruszył jej prywatne gniazdo. Mam dla ciebie taką złotą myśl - srali muchy, bedzie wiosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 16.12.2016 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Kto pęka, ten pęka Mam przypomnieć, kto dostał bana, po tym, jak mu puściły nerwy, jak dowiedział się w jaki sposób powstaje cofka i wszystkie syfy z komina nawiewane są do wnętrza domu ? To Ty się tu pałętasz i udowadniasz, że inni mają gorzej, żeby jakoś sobie zrekompensować brak pomyślunku przed budową.... (właśnie spędziłem 15min na wymianie filtrów. Trochę rączki pobrudziłem, ale z satysfakcją obejrzałem to, czym raczą mnie sąsiedzi, a co dzięki WM nie wpadło do domu. Za 1,5 miesiąca kolejna wymiana ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 16.12.2016 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 lotpajCzkawkę masz?Przecież już wszyscy wszystko tu powiedzieli a Ty nawet zrozumiałeś!Przeszło Ci? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotpaj 17.12.2016 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.12.2016 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Czyli, cholera, jeszcze jedno kółeczko...Nie wiem czy mam na to czas i ochotę...Lotpaj - WYGRAŁEŚ! Wychodzi na to, ze sprowadziłeś nas do swojego poziomu i pokonujesz doświadczeniem... Będę podczytywał watek dla ubawu... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotpaj 10.01.2017 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Jak tam działa wasza wentylacja nawiewno-wywiewna w tych ciężkich zimowych czasach, kiedy trujecie się SMOGIEM, nawiewanym sztucznie w parudziesięciu metrach sześciennych dziennie, do waszych pokoi? Głowy was nie bolą? Rozumiem, że w takie dni, to filtry codziennie zmieniacie? No nie widzę inaczej - musicie zmieniać codziennie w trosce o wasze zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 10.01.2017 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 A ty nie wentylujesz ? Jak zapewniasz normową wymianę powietrza w łazience, WC i kuchni ?Zatkałeś kratki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 10.01.2017 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Co za człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotpaj 10.01.2017 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 U mnie samo się wentyluje.Bardziej martwię się o was, bo nawet jak przykręcicie te dmuchawy na poziom "1", to będziecie mieli duszno, biedacy...No ale wymieniacie te filtry codziennie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotpaj 10.01.2017 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 co za człowiek nie dla węgla w nowych domach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts