husar_pl 22.08.2017 04:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Witam po pierwszym roku i po pierwszej zimowej weryfikacji. No niestety instalacja,, niskotemperaturowa '', jak to nazwał ja mój wykonawca nie zdała egzaminu i w domu było zimno, a podłoga grzała miejscowo. W dużym salonie w jednym rogu było ciepło, a w drugim nie. Nie było szans żeby zagrać mieszkanie ustawiając temp. Pieca 40° C, jak mnie zapewniano. Bujda jakich mało! W tym roku wziąłem inną firmę i na,, dzień dobry", pan stwierdził, że brakuje mieszczą wody na górze w rozdzielce. Piec jest 10 m. niżej niż mieszkanie i tutaj jest problem, że pompka z pieca nie wyrabia i trzeba obieg wymusić na górze montuje pompę. Myślę o zwróceniu się do pierwszego wykonawcy o zwrot kosztów za montaż pompy, co o tym myślicie? Nie robił bym mu problemu, ale gdy w zeszłym roku dzwoniłem i pytałem o mieszać wody, szef odpowiedział, że jak bym miał instalacje za 40 000 PLN to by było wszystko, ale ja mam za 20000 PLN i mam taką jaką mam. I tutaj mnie trochę wkurzył, bo ogrzewanie nie działa dobrze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
husar_pl 22.08.2017 05:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 A tutaj mam coś na deser. Po montażu suszarki w łazience. Termostat od podłogówki zamontowany ok. 10cm. od grzejnika. Czy to jest zgodne ze sztuką? To Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts