klaudiusz_x 25.08.2016 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) W tym tygodniu doszła do mnie paczka z Tarantula x6, wersja podstawowa. Ze względu na brak czasu i długie ładowanie baterii, latam nim raz dziennie. Fajna zabawka. W nocy jeszcze lepsze wrażenia. Dron jest dosyć duży. Prędkość wznoszenia i przelotów, robią wrażenie na mnie i moich znajomych...Oczywiście jak każda zabawka, można poprawić producenta. PS. Dron kosztował 150zł. Poniżej link YT, jednak dron lata znacznie szybciej. Można ustawić szybkość przelotu. Na filmiku tego nie widać (oglądałem bez dźwięku). Dopiszę. Jeśli mamy wprawę, dronem da się latać po pokoju. Jest funkcja beczki, malłą beczka, ale jest. Podobno da radę unieść kamęrkę sportową. Jeszcze nie testowałem. Jednak z filmów na YT widać, że ma problem z nośnością. To są tanie zabawki. Aktualnie można go kupić w Chinach za 51$ + vat. Ja kupiłem w przedsprzedaży. Czas lotu to od 5 do 7 minut. Zależy od producenta baterii. Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez klaudiusz_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 26.08.2016 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 kolega ma drona ale jakiego dokładnie nie wiem. Ale wiem, że podwiesza pod niego lustrzankę. Fajna zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinoman00 26.08.2016 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Chciałbym się pobawić takim sprzętem, ale na ten moment na głowie mam inne wydatki. Może jak mi kiedyś spadnie trochę pieniędzy z nieba, to zainwestuję w zabaweczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
phenom 27.09.2016 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Nie wiem, po co to ludziom. Jeżeli nie wykorzystują tego w pracy, to na co dzień raczej nie będą używać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts