kazhiu 26.08.2016 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Witam, Mam problem z identyfikacją dziwnego zapachu. Dwa miesiące temu odebrałem nowe mieszkanie od developera. Mieszkam na parterze i wejście do klatki oddziela mały przedsionek wielkości 1m x 1,5m (dwie pary drzwi). Gdy drzwi są zamknięte zbiera się tam dziwny zapach który aż szczypie w nos jakby jakiś gaz, nie bardzo wiem jak to opisać. Moja ekipa remontowa także nie potrafi zidentyfikować tego zapachu. Dodam tylko że w przedsionku jest mały/niski grzejnik wycieraczka i nic poza tym. W budynku również nie ma doprowadzonego gazu ziemnego. Nie wiem co z tym fantem zrobić gdzie to zgłosić, albo kogo wezwać żeby zidentyfikować zapach, obawiam się że to może być niebezpieczne dla zdrowia. Dodam jeszcze że dalszej części klatki tego zapach nie ma. Dzięki za wszelkie informację Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KDWJ 26.08.2016 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Czy na tym grzejniku jest odpowietrznik automatyczny? Może budowlańcy zostawili pamiątkę w ścianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 26.08.2016 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 albo był to dla nich publiczny wychodek przy robotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazhiu 26.08.2016 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Nie strasz mnie ale to chyba inny zapach. Z tym kaloryferem może być problem, w sumie pachnie to podobnie jak przy odpowietrzaniu grzejnika jeszcze sprawdzę, w domu alby porównać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
c32bud 26.08.2016 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Nie strasz mnie ale to chyba inny zapach. Z tym kaloryferem może być problem, w sumie pachnie to podobnie jak przy odpowietrzaniu grzejnika jeszcze sprawdzę, w domu alby porównać. Jeżeli podejrzany jest grzejnik to może odciąć mu na jakiś czas dopływ wody i sprawdzić czy zapach nadal będzie się pojawiać? Acha wycieraczke też można usunąć bo jak chińska to może wydzielać przeróżne zapachy (miałem tak w wycieraczkach samochodowych). Z tym wychodkiem też sprawa dość prawdopodobna, w czasie budowy robotnicy sikają gdzie popadnie bo jeszcze nie mam toalet a kto będzie biegać do toytoja jak czas leci a roboty nie ubywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts