Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

przyłącze na czas budowy woda prąd pomocy !!!!!!!!!!!!

dizers

Recommended Posts

Witam

Mam pytanko

W sąsiedztwie (prawie) mojej działki mieszka teść :D

czy na czas budowy mogę od niego użyczyć troszkę

prądu i wody ??

Wiem że muszę mieć warunki przyłącza sieci

energetycznej wody i kanalizacji

ale chodzi mi tylko oto czy na czas budowy

mogę kożystać z wody prądu teścia ?????

Pozdr :D

Odpowiedz jest jedna BRAC jak tylko tesc odda!!!!! Odpada comiesieczne placenie rachunkow za dostarczanie pradu tzw abonament, a na budowie stosunek zuzycia do abonamentu jest jak jeden do 1000 :(

Tak wiec wyjdziesz na tym bardzo dobrze, a przylaczysz juz gotowy budynek i zaoszczedzisz na dodatkowych comiesiecznych zbednych kosztach.

Ja miałem perspektywę łącza tymczasowego (prąd) - ok 1500PLN za podłaczenie oraz łącze tymczsowe wodne - ok 2500PLN (!!!). Wystarczyło, że poszedłem do sąsiada, uśmiechnąłem się, powiedziałedm, że zapłace za niego rachunki za wodę i prać i baaaaardzo dobrze na tym wychodzę. Taka możliwośc jest najtańsza i najlepsza. Bierz jak tylko możesz

Ja miałem perspektywę łącza tymczasowego (prąd) - ok 1500PLN za podłaczenie oraz łącze tymczsowe wodne - ok 2500PLN (!!!). Wystarczyło, że poszedłem do sąsiada, uśmiechnąłem się, powiedziałedm, że zapłace za niego rachunki za wodę i prać i baaaaardzo dobrze na tym wychodzę. Taka możliwośc jest najtańsza i najlepsza. Bierz jak tylko możesz

ciekawy fragment "...poszedłem do sąsiada, uśmiechnąłem się..."

:wink:

ale spoko dzięki za pomoc :D wiem na czym stoję :D

Pozdr