dizers 02.08.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Witam Mam pytanko W sąsiedztwie (prawie) mojej działki mieszka teść czy na czas budowy mogę od niego użyczyć troszkę prądu i wody ?? Wiem że muszę mieć warunki przyłącza sieci energetycznej wody i kanalizacji ale chodzi mi tylko oto czy na czas budowy mogę kożystać z wody prądu teścia ????? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 02.08.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Odpowiedz jest jedna BRAC jak tylko tesc odda!!!!! Odpada comiesieczne placenie rachunkow za dostarczanie pradu tzw abonament, a na budowie stosunek zuzycia do abonamentu jest jak jeden do 1000 Tak wiec wyjdziesz na tym bardzo dobrze, a przylaczysz juz gotowy budynek i zaoszczedzisz na dodatkowych comiesiecznych zbednych kosztach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 02.08.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Bierz bierz I staraj się żyć z teściem w dobrej komitywie. Przynajmniej do czasu zakończenia budowy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.08.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 nie masz wyjścia - na sąsiędztwo jestes skazany to korzystaj z dobrodziejstwa natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizers 02.08.2004 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 chodzi mi głównie oto żeby się nie okazało że jest to niedozwolone i energetyka się przyczepi Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 02.08.2004 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 chodzi mi głównie oto żeby się nie okazało że jest to niedozwolone i energetyka się przyczepi Ciekawe jak to odkryje, jak to jest sasiad to przedluzacz i po problemie, a reszta nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.08.2004 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 chyba, że teść Cię podkabluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 03.08.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Ja miałem perspektywę łącza tymczasowego (prąd) - ok 1500PLN za podłaczenie oraz łącze tymczsowe wodne - ok 2500PLN (!!!). Wystarczyło, że poszedłem do sąsiada, uśmiechnąłem się, powiedziałedm, że zapłace za niego rachunki za wodę i prać i baaaaardzo dobrze na tym wychodzę. Taka możliwośc jest najtańsza i najlepsza. Bierz jak tylko możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizers 03.08.2004 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Ja miałem perspektywę łącza tymczasowego (prąd) - ok 1500PLN za podłaczenie oraz łącze tymczsowe wodne - ok 2500PLN (!!!). Wystarczyło, że poszedłem do sąsiada, uśmiechnąłem się, powiedziałedm, że zapłace za niego rachunki za wodę i prać i baaaaardzo dobrze na tym wychodzę. Taka możliwośc jest najtańsza i najlepsza. Bierz jak tylko możesz ciekawy fragment "...poszedłem do sąsiada, uśmiechnąłem się..." ale spoko dzięki za pomoc wiem na czym stoję Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts