Croxyy 26.08.2016 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Witam wszystkich bardzo serdecznie! Kleiłem dzisiaj drewno klejem poliuretanowym, niestety bez rękawic i całe dłonie mam po prostu czarne. Próbowałem umyć rozpuszczalnikiem, proszkiem do prania oraz pumeksem, niestety nic nie schodzi. Ma ktoś jakieś doświadczenie czym to zmyć? Klej dokładnie taki: http://www.castorama.pl/produkty/wykonczenie/drewno-i-drewnopodobne/akcesoria-do-podlog-drewnianych/kleje/klej-poliuretanowy-66a-750-ml.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panmajsterkowicz 27.08.2016 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Z poliuretanem do konca nie wiem, ale jak dam ciała z pianka montazowa i rece czarne, to pomogla mi tylko maszynka do golenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariober 27.08.2016 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Aceton ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts