zaper13 27.08.2016 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 W zeszłym roku robiłem pomiary temperatur w kominku w sposób taki że mały bajzel był przy kominku. Na jesień w planach miałem instalacje jakiegoś sterownika do kominka jednego z producentów. Dla samego siebie dla informacji chciałem aby sterownik sterował przepustnicą (czujnik na wyjściu spalin) i chciałem mieć jeszcze dwa dodatkowe czujniki do masy akumulacyjnej i wewnątrz paleniska. I tu zaczął się problem bo Tatarek miał sterownik który posiada dwa złącza, inni producenci odpali bo nie mają takich możliwości (chyba że EOS ale nie dam 5-8tys za sterownik). Dzwoniłem do Tatarka i dostałem taką informację że około października ma się pojawić "mercedes" wśród sterowników do kominka. Posiadać będzie dotykowy kolory ekran, dużo złączy i wiele możliwości pomiar temperatur. Do tego bardzo rozbudowany system sterownia kominka. Cena nie znana aktualnie ale chyba więcej niż 2500zł nie będzie kosztował?Czy ktoś na ten temat coś słyszał o tym sterowniku a może już go testuje bo aktualnie jest w fazie testów już i poprawek oprogramowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 23.11.2016 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 (edytowane) Ciekawe kiedy się pojawi. dostałem odpowiedź:"Najprawdopodobniej najnowszy model wejdzie do oficjalnej sprzedaży w połowie marca 2017" Edytowane 24 Listopada 2016 przez animuss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 24.11.2016 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 sterownik do kominka za 2500zł czy można bardziej zmarnować pieniądze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 24.11.2016 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Można.http://i2.pinger.pl/pgr267/f3b1b269001665ec52d43278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 25.11.2016 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Zobacz w ofercie Romotop. Jak nie znajdziesz w internecie to zadzwoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 25.11.2016 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Zobacz w ofercie Romotop. Jak nie znajdziesz w internecie to zadzwoń. Romotop nie handluje Tatarkami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.11.2016 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Zobacz w ofercie Romotop. Jak nie znajdziesz w internecie to zadzwoń. Romotop nie handluje Tatarkami.... Znaczy: Romotop ma swojego dotykowego "Tatarka" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 25.11.2016 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Firm produkujących sterowniki jest sporo....Ten wątek jest o Tatarku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 28.11.2016 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 (edytowane) Zobacz w ofercie Romotop. Jak nie znajdziesz w internecie to zadzwoń. Daj link na priva. Firm produkujących sterowniki jest sporo..... A dotykowe jak z Tatarka grafik kto ma? http://tatarek.com.pl/files/img/styles/large/public/16_3.jpg?itok=xAdXoIGm Edytowane 28 Listopada 2016 przez animuss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 28.11.2016 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Daj link na priva. A dotykowe jak z Tatarka grafik kto ma? http://tatarek.com.pl/files/img/styles/large/public/16_3.jpg?itok=xAdXoIGmJeśli odniosłeś wrażenie, że jestem specem od elektroniki, to muszę Cie rozczarować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 06.12.2016 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Jeśli odniosłeś wrażenie, że jestem specem od elektroniki, to muszę Cie rozczarować... Jestem rozczarowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts