coachu13 27.08.2016 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Hej. Z racji tego że mam małą działkę chciałbym zastosować coś innego niż oczyszczalnia z poletkiem.Ani tsm nic nie mogę posadzić ani jeździć samochodem.Jakie opcje mi zostają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrząb 28.08.2016 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 Hej. Z racji tego że mam małą działkę chciałbym zastosować coś innego niż oczyszczalnia z poletkiem. Ani tsm nic nie mogę posadzić ani jeździć samochodem. Jakie opcje mi zostają ? Szambo. oczyszczalnia bilogiczna ze studnia chlonna jesli warunki gruntowe pozwalaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 28.08.2016 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 A np SBR i studnia chłonna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrząb 29.08.2016 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 A np SBR i studnia chłonna ? No to przecież napisałem, oczyszczalnia biologiczna i studnia chłonna, pod warunkiem że masz warunki gruntowe na studnie chłonna. A czy SBR czy inny typ to troche inny temat. Procedura jest taka: Napierw sie sprawdza czy plan zagopodarowania zezwala na oczyszcalnie. Potem robisz badanie gruntu żeby okreslic chlonność. BNa koncu wybierasz typ i wielkosc oczyszczalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts