Stynia 28.08.2016 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) Robiono u mnie posadzkę miksokretem, zwykłą, z piasku i cementu.Cement Ożarów I 32,5. Maszyna zaczęła źle pracować, był jakiś problem. Z napompowanej zaprawy ułożono tylko i zatarto około 2/3 tej napompowanej masy.Posadzkarze byli bardzo zmęczeni, była północ i wyrzucili tę część zaprawy.Uważam, że wystarczyłoby tej zaprawy na jeszcze niewielkie pomieszczenie. Jak długo zaprawa z miksokreta może leżeć w budynku bez zatarcia, czy ona może była już za sucha na układanie?Czy zbrojenie z siatki metalowej może leżeć na folii? Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez Stynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 28.08.2016 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 Robiono u mnie posadzkę miksokretem, zwykłą, z piasku i cementu. Maszyna zaczęła źle pracować, był jakiś problem. Z napompowanej zaprawy ułożono tylko i zatarto około 2/3 tej napompowanej masy. Posadzkarze byli bardzo zmęczeni, była północ i wyrzucili tę część zaprawy. Uważam, że wystarczyłoby tej zaprawy na jeszcze niewielkie pomieszczenie. Jak długo zaprawa z miksokreta może leżeć w budynku bez zatarcia, czy ona może była już za sucha na układanie? Czy zbrojenie z siatki metalowej może leżeć na folii? Rano uruchomili jednak jakoś tę maszynę a potem nagle zaczęli się pakować, gdybym się nie zainteresowała to pewnie zostałoby wszystko jak w trakcie prac....Pozostało jeszcze do zrobienia, ok 80 mkw. Nic z tego nie rozumiem, zapytałam tylko czy nie widzieli jednego drobiazgu bo był a jest mi właśnie potrzebny. Czym sie rozni wrobel? Bo ma jedna nozke bardziej. Tyle zrozumialem z tego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts