pestka56 20.09.2016 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Elfir dziękuję za przypomnienie Całkiem zapomniałam o Piu i Łukaszu Ładzińskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.09.2016 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Finlandia i Chef Paul i Prababka i Żelka - choć Chefowi będzie pewnie trudno przybyć. Ale kto wie, kto wie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 21.09.2016 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Do każdego wytypowanego Forumowicza wysyłamy zaproszenie na spotkanie. Spieszcie się, czekamy na kolejne propozycje nagrodzenia Doradzających... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 22.09.2016 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Ja proponuję Tomkowa i pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 25.09.2016 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2016 anSi-dzięki za przychylność i wyróznienie,ale ja nikomu nie doradzam:))) a tu chodzi o:"Ktoś Ci doradził, pomógł w decyzji":) Nie mogę wziąc udziału w spotkaniu,życzę dobrej atmosfery,miłych chwil!pozdrowienia dla wszystkich:) Pestka juz wskazana,ja bym wskazala pestkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.09.2016 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Oj, Prababko, fajnie, że zajrzałaś. Znalazłam wreszcie tę matrycę obrazka, który Ci obiecałam. Muszę troszkę poćwiczyć, żeby zrobić odbitkę. Nie zapomniałam. Przepraszam Redakcjo za prywatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 29.09.2016 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Tomkowa i Pestka. Najlepsze z najlepszych!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 12.10.2016 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Drodzy Forumowicze, do ściągnięcia zdjęcia z imprezy. Widać te emocje, widać, że było nam tam fajnie ze sobą...ZDJĘCIA Z IMPREZY Autorem tych znakomitych zdjęć jest fotograf Mariusz Bykowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts