TAR 11.10.2016 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 ja tez sie ciesze, ze po raz kolejny udalo nam sie spotkac. i tez prosze o fotki albo linek do fotek dla tych nie fejsbukowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.10.2016 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 I ja serdecznie dziękuję wszystkim forumowiczom za miłe spotkanie, rozmowy, wymianę doświadczeń Ps. Jeżeli ktoś z Was zechciałby obejrzeć moje zdjęcia proszę dać znać. Podeślę link do albumu, bo nie wiem, czy wszyscy wyraziliby zgodę na to, aby zamieścić je tutaj Może pozostaniemy przy wersji, że moje, od amatora, prześlę na prywatne skrzynki, a od Forumowego fotografa profesjonalisty być może znajdą się tutaj, to już jak Redakcja zadecyduje Dziękuję GÓRZE Muratora za wypasioną imprezę, możliwość spędzenia czasu w bardzo miłym gronie i fajoskie gadżety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 12.10.2016 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Ps. Jeżeli ktoś z Was zechciałby obejrzeć moje zdjęcia proszę dać znać. Podeślę link do albumu, bo nie wiem, czy wszyscy wyraziliby zgodę na to, aby zamieścić je tutaj Może pozostaniemy przy wersji, że moje, od amatora, prześlę na prywatne skrzynki, to ja poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukasDoUrden 12.10.2016 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Nelli to ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 12.10.2016 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 (edytowane) Są zdjęcia! Drodzy Forumowicze, do ściągnięcia zdjęcia z imprezy. Widać te emocje, widać temperaturę spotkania: ZDJĘCIA Z IMPREZY Autorem tych znakomitych zdjęć jest fotograf Mariusz Bykowski. Edytowane 12 Października 2016 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 12.10.2016 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 12.10.2016 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 To jeszcze jedno pytanko czym otworzyć pobrane fotki, rozszerzenie jest .z7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 12.10.2016 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 ok. Wszystko już działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.10.2016 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Lukas, Amelia wysłałam, dajcie znać, czy doszło i czy się link otwiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukasDoUrden 12.10.2016 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Nelli wszystko się ładnie otwiera, wielkie dzięki Fajnie że są też zdjęcia od redakcji. Jak coś można je też otwierać programem 7-zip - jest darmowy i mniej zasobożerny niż WinRar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 12.10.2016 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Są zdjęcia! Drodzy Forumowicze, do ściągnięcia zdjęcia z imprezy. Widać te emocje, widać temperaturę spotkania: ZDJĘCIA Z IMPREZY Autorem tych znakomitych zdjęć jest fotograf Mariusz Bykowski. Rzeczywiście fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 13.10.2016 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Lukas, Amelia wysłałam, dajcie znać, czy doszło i czy się link otwiera. Nelcia, wszystko ok, doszło i się otwiera:yes: super zdjęcia, chyba wszystkich uwieczniłaś, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.10.2016 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Rzeczywiście fajne No dobrze, ale ja nie potrafię tego otworzyć, pobiera mi się na kompa ale ni jak potem dalej tego ugryźć nie mogę. Może ktoś łopatologicznie powiedzieć jak je otworzyć. Mam 7-Zip File Manager ale dla mnie nic z tego nie wynika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 13.10.2016 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Gosiek a czy masz opcję "Wypakuj pliki" ? Albo po kliknięciu prawą stroną myszki w folder może się pojawi taka opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 13.10.2016 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2016 (edytowane) No dobrze, ale ja nie potrafię tego otworzyć, pobiera mi się na kompa ale ni jak potem dalej tego ugryźć nie mogę. Może ktoś łopatologicznie powiedzieć jak je otworzyć. Mam 7-Zip File Manager ale dla mnie nic z tego nie wynika Klikasz prawym na tym archiwum i jest opcja wypakuj. http://s.pcformat.pl/g/a/uploads/652/b8.jpg Edytowane 13 Października 2016 przez kemot_p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.10.2016 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Kendra wielkie dzięki, już widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 13.10.2016 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Są zdjęcia! Drodzy Forumowicze, do ściągnięcia zdjęcia z imprezy. Widać te emocje, widać temperaturę spotkania: ZDJĘCIA Z IMPREZY Autorem tych znakomitych zdjęć jest fotograf Mariusz Bykowski. Zdjęcia są na prawdę świetne, super że nieobecni też mogli pooglądać i ciągle żałuję że nie mogłem być .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aru 14.10.2016 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2016 zdjęcia jak zdjęcia ale Dziewczyna prowadząca śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Instaltechnic 14.10.2016 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2016 ...na żywo wygląda jeszcze ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 15.10.2016 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2016 (edytowane) A ja panią Anię myślę dziś oglądać w jej rodzinnych stronach Także zapraszam do Siedlec na Gołobórz (dziś - 10-13). No chyba że się mylę co do listy obecności:) Edytowane 15 Października 2016 przez finlandia uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts