finlandia 09.10.2016 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 "I ja tam byłam, miód i wino piłam..." - serdecznie dziękuję za mile spędzony czas i możliwość spotkania "na żywo" przedstawicieli Redakcji i wszystkich przybyłych forowiczów, No nie musiałaś aż tak docinać nieobecnym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.10.2016 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 I ja dziękuję za zorganizowanie spotkania i możliwość spotkania się z Wami w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 09.10.2016 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Kochani. Dziękujemy że byliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.10.2016 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 No nie musiałaś aż tak docinać nieobecnym;) Gdyby nieobecni byli obecni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 10.10.2016 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Również dziękuję za możliwość spotkania się, również byliśmy pierwszy raz. Z okolic Szczecina były tylko dwie chorągiewki na mapie ... szmat drogi. Gdyby nie możliwość noclegu u rodzinki to pewnie ciężko byłoby się wybrać... Pozdrowienia dla wszystkich forowiczów i organizatorów. Dzięki za opiekę na dzieciakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 10.10.2016 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 I ja dziekuję za mile spedzony czas:). Chociaż mieszkam niedaleko to pierwszy raz się wybrałam ale na pewno nie ostatni:yes: Zupelnie inaczej teraz będzie mi się rozmawiać ze znajomumi z forum gdy już wiem jak wygladają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.10.2016 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kangurzyca 10.10.2016 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 A my mamy nadzieję że za rok uda się nam skutecznie stawić na kolejne forum. W tym roku mimo wielkich chęci nie daliśmy rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.10.2016 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Przyniosłam tutaj zdjęcie z Facebooka. Łatwiej będzie ustalać kto jest na zdjęciu. Dołączam do podziękowań. Cieszę się, że mogłam poznać miłych i sympatycznych forumowiczów dotąd znanych mi tylko z nicka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 10.10.2016 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Czy jak tradycja nakazuje opiszemy zdjęcie rodzinne nickami? Zapraszamy. A przy okazji podziękowania dla Edzi za sympatyczne ciepłe współprowadzenie imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 10.10.2016 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Liczymy na wiece zdjęć. I lepszej jakości Ale wiadomo, fotoreporter musi to obrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.10.2016 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Ja również dziękuję Redakcji za zorganizowanie kolejnego spotkania. Pozdrawiam najserdeczniej w deszczowy poniedziałek wszystkich, z którymi miałam zaszczyt i przyjemność uściskania. Mam nadzieję, że za rok powtórzymy to w jeszcze większym gronie Edzi należą się wyjątkowe podziękowania. Edzia, jesteś Wielka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 10.10.2016 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Czekamy na zdjęcia od fotografa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 10.10.2016 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Hm... u mnie zdjęcie Edzi niewidoczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukasDoUrden 10.10.2016 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Bo jest dość małe. Ale większa wersja na Facebooku Muratora jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.10.2016 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Też czekam na więcej zdjęć. No i na emeryturę Edzi, by Jej tutaj więcej było! A tak w ogóle, jeszcze raz dziękuję za...., WSZYSTKO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 10.10.2016 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 anSi -gdybym była obecna to bym Cię usciskała i jakbys to zniosła,pomyśl:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.10.2016 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 anSi -gdybym była obecna to bym Cię usciskała i jakbys to zniosła,pomyśl:) Oj, Prababko - to ja bardzo żałuję, że Cię nie było. Być przez Ciebie wyściskaną - nagroda sama w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 11.10.2016 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Serdecznie wszystkich pozdrawiam i bardzo żałuję, że nie mogłam Was poznać osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm.yarec 11.10.2016 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 EDZIA dobrze że przeniosłaś choć jedno foto ze spotkania (ja nie korzystam z portali inwigilacyjnych typu faceb..) może Szefostwo udostępni TU galerię zdjęć z imprezy były przecież dzieciaki i jakieś muzykanty Forumowiczów pomijam. A foto jak będzie w oryginalnej rozdzielczości to se mośzna wydrukowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts