krzysztofb51 29.08.2016 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Witam, wlasnie jestem na etapie stropu ale mam kilka watpliwoaci czy moja ekipa wykonuje poprawnie prace i dlatego pytam sie was:Po 1. Przewody wenylacyjne sa krzywe ( sa murowane z ceramicznych pustakow) czy w czyms przeszkadza? W koncu i tak beda zatynkowane, przynajmniej tak mowi majater.2. Strop zostal rozszalowany w 3 dniu oraz zdjete z 60% podpor, jest to strop teriva.3. W jednym ze slupow zauwazylem dziure w ktorej widac prety, moze bym nie zwrocil szczegolnej uwagi na to ale ktos bezszczelnie ta dziue wypchal luznym gruzem i myslal ze nikt tego nie zobaczy4. zmniejszyli mi okno z 90 na 70cm bez mojej wiedzyPo zatym uwazam ze sa to niechluje poniewaz pelno syfu zostawiaja po sobie, ostatnio z ziemi zebralem z 10kg samych gwozdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 29.08.2016 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 2. są debilami, wyrzuć ich z budowy reszta punktów to potwierdza zawołaj kierownika budowy czy temu stropowi nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts