kamil8865 30.08.2016 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Witam, Jestem aktualnie na etapie wyboru sprzętu agd do kuchni. Wszystko będzie zabudowane z wyjątkiem okapu i lodówki. W sklepie polecono mi taki zestaw: Płyta indukcyjna- Whirpool acm808ba Piekarnik - Bosch hbg634bb1 Mikrofalówka - Bosch bfr634gb1 Zmywarka - Bosch spv50e90 Lodówka - Samsung rb31ferndbc Okap - GORENJE DVG 600 ZBE Czy to dobry wybór? Szczerze kompletnie się na tym nie znam, więc dlatego szukam pomocy bardziej obeznanych osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeka 30.08.2016 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Również szukam sprzętu do mieszkania i przy czytaniu opisu sprzętu z kolejnymi funkcjami zastanawiam się czy ja to będę używać, czy to przydatne jest itd. Ja sprawdzam moje wybory na stronach porównywarek internetowych, albo w sklepach internetowych. Wiem, że mogą być pisane na zlecenie ale jak jest ich dużo to trafiają się takie, że ktoś faktycznie opisuje co mu przeszkadza w danym modelu np. w przypadku lodówki, że czarny błyszczący kolor trudno utrzymać bez śladów. Najlepiej samemu zobaczyć, podotykać te sprzęty i potem przeczytać opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek2005 31.08.2016 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 wybór dobry ale zestaw piekarnik/mikrofala drogi, znajdź sobie coś z firm amica/whirlpool będziesz miał za pół ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamil8865 31.08.2016 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Co do zestawu piekarnik + mikrofala, to zastanawiam się jeszcze nad takim połączeniem:Piekarnik Samsung NV70H5787CB + mikrofala Samsung Samsung FG87SUBCo myślicie o tej wersji? Lub ewentualnie piekarnik + mikrofala w jednym, czyli SAMSUNG NQ50J9530BS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts