Tomasztom80 30.08.2016 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Witam wszystkich na tym forum. Mam problem z lodówko-zamrażarką dzisiaj zauważyłem, ze nie działa, na wyświetlaczu pokazywało normalną temperaturę w lodówce +5°C, a w zamrażalniku -18°C, ale wszystko było rozmrożone. Jednak (jeszcze przed wczoraj było Ok), porozbierałem co się dało i wszystkie wentylatory chodzą tylko nie chce ruszyć agregat. Jak odłączyłem ja od prądu i po ponownym włączeniu na wyświetlaczu już pokazywało +9°C w lodówce i +13°C w zamrażalniku. Wezwalem fachowca i stwierdził ze padł agregat po kilku dniach fachowiec wrucił i sprawdził jeszcze ras wszystko i juz nie jest pewien na 100 procent co sie zepsuło kasował kasę za diagnozę jak on będzie naprawiał to oda te pieniądze a jak ktos inny to przepadają ale mam juz dosyć tego czekania to juz tydzień jak czekam Macie jakiś pomysł co się mogło stać?Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasztom80 30.08.2016 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 samsung rl58grebp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts