Zagłoba 31.08.2016 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Witam, zacząłem kolekcję De Agostini Fiat 126p. Może są osoby, które wymienią się doświadczeniami, lub opowiedzą o swoich kolekcjach modelarskich. Jak wspominać Malucha, samochód młodości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pinacolada2 13.09.2016 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 No ja mam mega duzo i mega fajnych wspomnień z Maluszkiem. To samochód z mojej młodości, na nim nauczyłem się jeździć, dojeżdżałem nim do szkoły i na dyskoteki. Szczerze mówiąc nie słyszałem wcześniej o tej kolekcji, ale widzę, że trzeba się zainteresować tematem bliżej, bo odwzorowanie elementów stoi na wysokim poziomie. Ktoś może składa z forumowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 16.09.2016 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Jak wspominać Malucha, samochód młodości? Jak byś przejechał KILKASET TYSIĘCY KILOMETRÓW tym złomem to byś takim pasjonatem 126p nie był. Ta karykatura auta nigdy nie powinna być dopuszczona do produkcji.Ze wszystkich względów. Pamiętam jak kupiłem 3 letniego za 840tyś.zł. a kolega odbierał nowego na zapisy za 550tyś. Chore czasy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pinacolada2 30.09.2016 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Jak byś przejechał KILKASET TYSIĘCY KILOMETRÓW tym złomem to byś takim pasjonatem 126p nie był. Ta karykatura auta nigdy nie powinna być dopuszczona do produkcji.Ze wszystkich względów. Pamiętam jak kupiłem 3 letniego za 840tyś.zł. a kolega odbierał nowego na zapisy za 550tyś. Chore czasy.... Każdy może wspomninia mieć różne, tak czy siak temat klasyków z PRL-u odżywa zarówno w modelarstwie, jak i wśród pasjonatow motoryzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 30.09.2016 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Jak byś przejechał KILKASET TYSIĘCY KILOMETRÓW tym złomem to byś takim pasjonatem 126p nie był. Ta karykatura auta nigdy nie powinna być dopuszczona do produkcji.Ze wszystkich względów. Pamiętam jak kupiłem 3 letniego za 840tyś.zł. a kolega odbierał nowego na zapisy za 550tyś. Chore czasy.... I przeżyłeś .... a mogłeś kupić sobie np Mercedesa .... 840 000,- zł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 30.09.2016 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 jak by nie te popier...e przepisy z ubezpieczeniem to sam bym sobie jeszcze takiego kupił dla szpanu , nawet wyrejestrować czasowo cymbały nie dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 01.10.2016 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2016 jak by nie te popier...e przepisy z ubezpieczeniem to sam bym sobie jeszcze takiego kupił dla szpanu , nawet wyrejestrować czasowo cymbały nie dają Sam mam kilka samochodów i w niektórych przypadkach OC zabija całą zabawę. Dwa wypady w ciągu roku starym Nissanem Patrolem do lasu kosztują mnie 613 zł za samo OC. Paranoja:P PS. I to przy maksymalnych zniżkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts