krzysztofb51 31.08.2016 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Mam dylemat czy stawiac wentylacje z pustakow systemowych czy z pustakow ceramicznych. Jezeli chodzi o pustaki ceramiczne to mniej miesca jednak zajmuja. Mozecie podpowiedziec ktore sa lepsze? Czy tez nie ma wogole znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dibua 14.11.2016 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Niestety mogę się tylko podpiąć pod pytanie. Stoję dokładnie przed tym samym dylematem, z tym, że decyzję muszę podjąć właściwie natychmiast i właśnie szukam po internecie pomocy w decyzji. Cenowo pustak ceramiczny wychodzi znacznie taniej, daje okrągłe kanały, które znacznie łatwiej będzie mi wykończyć wywiewnikami/wywietrzakami wprost do góry - komin mam złożony z 2-3 kanałów i nie da rady wypuścić powietrza na bok kratkami na przestrzał bez ryzyka wtłoczenia powietrza do środka. Podjąłeś już decyzję? Jeśli tak to jaką i dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts