MMAciek 01.09.2016 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 (edytowane) Witam. Chciałbym się dowiedzieć ile kosztowałoby postawienie budynku pod lokale do wynajęcia (pod biznesy). Powierzchnia, którą mogę na to przeznaczyć wynosi 20mx11m, co daje nam około 220m2. Budynek miałby być parter + piętro, nie chcę przepłacać, ale znowu robić z najtańszych materiałów żeby budynek sie rozpadł za kilka lat to też nie ma sensu. Także powiedzmy, że chciałbym to zrobić jak najtańszym kosztem. Ile taki prosty budynek mógłby kosztować? Parter, piętro, dach prosty, zrobiony tanio lecz w miare ceny solidnie. Przedział na powiedzmy 3-4 lokale na dole i 3 na górze. Za wszelkie odpowiedzi z góry dziękuję. Jeżeli temat w złym dziale o przepraszam i proszę o przeniesienie. Edytowane 1 Września 2016 przez MMAciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 01.09.2016 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Z doświadczenia mojego i kilku znajomych, stan deweloperski ok 2000-2500 PLN m2 bez działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMAciek 01.09.2016 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Witam. Chciałbym się dowiedzieć ile kosztowałoby postawienie budynku pod lokale do wynajęcia (pod biznesy). Powierzchnia, którą mogę na to przeznaczyć wynosi 20mx11m, co daje nam około 220m2. Budynek miałby być parter + piętro, nie chcę przepłacać, ale znowu robić z najtańszych materiałów żeby budynek sie rozpadł za kilka lat to też nie ma sensu. Także powiedzmy, że chciałbym to zrobić jak najtańszym kosztem. Ile taki prosty budynek mógłby kosztować? Parter, piętro, dach prosty, zrobiony tanio lecz w miare ceny solidnie. Przedział na powiedzmy 3-4 lokale na dole i 3 na górze. Za wszelkie odpowiedzi z góry dziękuję. Jeżeli temat w złym dziale o przepraszam i proszę o przeniesienie. 2tys-2,5tys? Raczej ceny budowy budynku wahają się od 100tys do 400tys w zależności od różnych czynników. Pytałem tylko o budynek, posesje już mam. Pytam ile mniej więcej kosztuje postawienie takiego budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klimon 01.09.2016 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 2tys-2,5tys? Raczej ceny budowy budynku wahają się od 100tys do 400tys w zależności od różnych czynników. Pytałem tylko o budynek, posesje już mam. Pytam ile mniej więcej kosztuje postawienie takiego budynku. 2000 zł za 1 m2 x twoje 200m2 = 400.000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 01.09.2016 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 eee, dużo za dużo, chyba, że mówicie już o klamkach, kaflach, firanach itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koperek_88 01.09.2016 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 kolejny co myśli że dom za kieszonkowe się wybudujetak jak kolega pisał 2000-2500 zł/m2 za stan deweloperski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts