megus75 01.09.2016 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Witam wszystkich.Mam duży problem po malowaniu zabrałem się za podłogę . Chciałbym panele na starą klepkę ale ok 5mm mają nierówności na podłodze a w niektórych miejscach rusza się.Pytanie czy jest jakiś sposób na wyrównanie jej czy pozostaje mi wykładzina.Słyszałem o eko płytach i wylewkach na drewnianą podłogę.Pomóżcie w tym temacie.Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 01.09.2016 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 A może spróbować cyklinowania , powinno zniwelować nierówności ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 01.09.2016 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Witam wszystkich.Mam duży problem po malowaniu zabrałem się za podłogę . Chciałbym panele na starą klepkę ale ok 5mm mają nierówności na podłodze a w niektórych miejscach rusza się.Pytanie czy jest jakiś sposób na wyrównanie jej czy pozostaje mi wykładzina.Słyszałem o eko płytach i wylewkach na drewnianą podłogę.Pomóżcie w tym temacie.Z góry dziękuję za pomoc. podstawowa zasada pod panele to: stabilne i równe podłoże. Inaczej mówiąc nie może się ruszać, musi być równe. To obowiązuje również pod wykładzinę dywanową. Żadne eko płyty nie wyrównają 5mm nierówności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts