editt2 02.09.2016 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 (edytowane) Mam już wykonaną instalację wody i kanalizacji, niedługo będę zabierał się do rozkładania stryopianu, mam parę pytań: 1. Jak wspomniałem w temacie, folię układać pod rurami wod-kan co będzie uciążliwe i pracochłonne, czy nad ? co lepiej ?2. Kupić folię 1 x 0,5 mm czy 2x 0,3 mm i na przekładkę ? 3. wylewka: jastrych gotowy z worka czy kręcony na budowie? Edytowane 2 Września 2016 przez editt2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klimon 03.09.2016 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Rurki z wodą powinny być na pierwszej warstwie styropianu. 1. Folia2. Styropian3. Rurki wody4. Styropian druga warstwa5. Folia od ogrzewania podłogowego 6. Rurki od ogrzewania podłogowego 7. Wylewka betonowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts