pecet0 02.09.2016 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Na czym zamontować parapet z konglomeratu (imitacja granitu) do cieplego parapetu jakim jest styrodur. Pianka jakaś?Klej jakiś?Czy jeszcze coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 02.09.2016 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Klej do styro w piance. Albo pianką montażową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecet0 02.09.2016 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 moje przejęzyczenie to jest jednak materiał "Aglomarmur" Ale pewnie nie robi to różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.09.2016 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecet0 03.09.2016 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Na takim kleju zamontowałem (przykleiłem parapet do styroduru). Teraz pozostaje obrobienie dziur które zostały wykute w tynku/pustaku aby wsunąć parapet. To czym obrobić? klej gipsowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts