magisterson 03.09.2016 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2016 (edytowane) Witajcie, szukam komody do swojego gabinetu. Przejrzałem cały internet i nie ma Potrzebuję komodę o określonych wymiarach: szeroka na 210cm, głęboka na jakieś 35cm, wysokość - w sumie bez znaczenia. Patrzyłem na allegro itp. i są takie w fajnej cenie (około 1200 zł) ale białe albo jakieś inne, a potrzebne mi jest coś w tym klimacie: http://www.rosanero.pl/zdjecia/p/cache/7-1-d-pop2_201603151553-800x800-s.jpg ta jest idealna, ale ma 180cm :/ Już się zastanawiam czy nie zlecić jakiemuś gościowi zamówienie płyt lakierowanych aby sam mi to zrobił na zamówienie. Pomóżcie koledze w potrzebie Może znacie jakaś firmę w woj. Łódzkim która coś takiego tanio wykona? W sumie nie wiem czemu nie ma takich czarnych... białych jest od zatrzęsienia. Edytowane 3 Września 2016 przez magisterson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 03.09.2016 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Każa firma robiąca meble na wymiar ci taką komode wykonaFirm jest mnóstwo - musisz sam wybrać - nie będe reklamowałTaka płyta to nic innego jak polakierowana lakierem bezbarwnym i to wszystkoCzarnych płyt jest mnóstwo rodzai i odcieni - wystarczy je polakierować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suger 05.09.2016 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 dokładnie, pójdziesz do jaieś firmy robiącej meble na zamówieie, powiesz im co chcesz a oni Ci to zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts