Reno 03.08.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Szukam solidnej, niedrogiej ekipy z referencjami do stanu surowego - budowa w Krakowie. Planuję rozpocząć od września - mam nadzieję, że się uda (czekam na pozwolenie na budowę). Mile widziane doświadczenie w budowaniu z silikatów na cienką zaprawę klejową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reno 05.08.2004 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Hop, hop, jest tam kto? Czy ktoś mógłby mi polecić jakąś niezłą ekipkę? - budowa w Krakowie. Baaaaaaaaaardzo będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 09.08.2004 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Baaaaaaaaaardzo będę wdzięczna A jak tak to bardzo proszę! Buduję w Krakowie z silikatów na zaprawie Alpolu. Brygada wg mnie b. godna polecenia. Sumienni i fachowi. A i słowni przy tym. Jeśli jeszcze potrzebujesz daj znać, prześlę Ci namiary na priva. U mnie robili od fundamentów, aż po dach [teraz robią], wcześniej robili u sąsiada - też zadowolony polecił mi ich. Mam też sumiennego kierownika budowy. Pozdrawiam Aishan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reno 18.08.2004 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Aishan, dzięki za odpowiedź! Bardzo proszę o namiary na tę ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 18.08.2004 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 wysłane na privaAishan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reno 19.08.2004 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 wielkie dzięki Aishan, bardzo wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stefano 24.08.2004 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Jeśli jeszcze szukasz to mogę polecić murarzy z mojej budowy. Zbudowali bardzo szybko i solidnie z Leiera 30 PW. Tynkarz kręcił z uznaniem głową i powiedział że: "tu tynku dużo nie wejdzie"... Pozdrawiam Stefano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts