janusz_21 20.11.2016 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Będzie to droga zabawka rekreacyjna , kiedyś też kombinowałem rekreacyjnie aż mnie oświeciło i zamieniłem rekreacyjnego bubla ( to nie był Jotul) na coś co pozwala mi ogrzać chałupę do tej pory tylko pieco-kominkiem, paląc co drugi dzień ale taki był mój wybór. Tak na marginesie, warto czytać bo nie zawsze od ręki można dostać odpowiedź na swoje pytania. Nie zliczę godzin spędzonych na czytaniu forum odnośnie kominków i co? i tak zrobiłem coś innego. Warte przeczytania( może za późno) Taki sobie piecyk ceramiczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 20.11.2016 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 A taki , ciepły bo z kafli , do domów z rekuperacją , piękna wizja ognia , płytki nie zajmuje dużo miejsca i z szybą narożną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts