KvM 05.09.2016 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Został mi na działce zbiornik betonowy wkopany w ziemię o objętości blisko 4m3. Postanowiłem zrobić z niego zbiornik na deszczówkę, skułem stary tynk lub warstwę uszczelniającą i mam pytanie jak je odtworzyć. Czym otynkować ściany, czy trzeba dać jakieś warstwy ochronne (bitumiczne)? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Byłbym wdzięczny także za informacje jak eksploatować taki zbiornik. Jak często czyścić, jak filtrować wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 05.09.2016 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Może folia w płynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B_i_U 18.09.2016 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Tynkowanie jest potrzebne tylko wtedy jeśli powierzchnia jest bardzo porowata. Darowałbym sobie i dał tylko dysperbit. Ja nie filtruję, a czyszczenie myślę robić co kilka lat. Wpada tam tylko brud z dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts