gahan 06.09.2016 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Mam problem z balkonami; "fachofcy" zrobili izolację, wylali jakąś masę z "suchym styropianem" i zrobili wylewkę, zabezpieczyli przed nadmiernym słońcem. Dom został otynkowany, balkony od spodu także. Ostatnio padało, całą noc i w ciągu dnia. Na balkonach od spodu pojawiły się zacieki. Pan "fachofiec" przyjechał, uznał, że faktycznie przecieka i robota jest do poprawki. Ale mnie totalnie olał, przestał odbierać telefony i już się nie odezwał. Czytam i czytam o posadzkach epoksydowych i dywanach kamiennych. Poradźcie czy warto w ten sposób wykończyć balkon? Czy zabezpieczą przed przeciekaniem i jak zachowują się po latach słońca i wody. Muszę zdecydować przed zimą co zrobić z balkonami, bo boję się, że wiosną po prostu spadnie mi tynk na głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 06.09.2016 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Kamienny dywan...oczywiście że warto... jest to system tz. otwarty wykonany na bazie żywicy, przeważnie z kamienia rzecznego.Należy zrobić hydroizolacje i na to kamienny dywan.To alternatywa na ciągle odpadające płytki.Ostatnio bardzo modne i coraz więcej ludzi decyduje się na takie rozwiązanie. Polecam stronę:carpetstone.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 08.09.2016 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Dostałam wycenę na usługę z materiałem : 2 balkony * 7 mkw : materiał: 1600zł., usługa;1500zł. żywica Epo Stone Clear . Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 09.09.2016 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 To dobra cena ...biorą więcej !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts