adamfcb 06.09.2016 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Witam, potrzebuje wykonac daszek nad drzwi wejsciowe tego typu Czy jest szansa zmiescic go u mnie i czy ktos mi podpowie jak to wykonac by nie trzeba bylo robic slupow ani odskosow? Bede Naprawde wdzieczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 06.09.2016 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Aby było bezpiecznie to musisz z tym pytaniem przejść się do konstruktora.Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamfcb 06.09.2016 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Myslalem ze moze tu jakiegos magika znajde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin34_Śl 06.09.2016 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Ja podczas wylewnia stropu wypiściłem kilka profili zamkniętych 4cm na 6 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 06.09.2016 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Musiał byś to wykonać na podciągach linowychJa zeby się nie bawić założyłem zadaszenie oliwia ( znajdziesz na googlach) ,montowane bezpośrednio do elewacji budynku( ściany budynku)I nawet na BK ze steropianem 15 cm trzyma sie jak cholera - montowana na specjale kołki do BK -rozporowe klejone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalck81 06.09.2016 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Też bym to widział na podciągach linowych i szklany daszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 06.09.2016 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Raczej z poliwęglanu komorowego niż szklaneMniejsze koszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts