grozda 06.09.2016 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Witam.Planuję w moim zlewie 1,5 komory zamontować młynek odpadów pod mniejszą komorą. Moje pytanie, czy zmieszczę to w szafce 60cm? Czy w tejze szafce zmieszczę jakieś kosze na odpady? Szafka chciałabym aby była typu szuflada.Proszę o Wasze doświadczenia, sugestie, zdjęcia, jak to u Was wygląda.Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ifar 07.09.2016 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 (edytowane) Uważaj, żeby Ci palców nie zmieliło!A tak na poważnie, to zależy jaki kosz masz zamiar włożyć.Też tak mam, tylko że mam akurat szafkę w formie szuflady (cały się front wysuwa - Blum), i akurat jest ona pod największą komorą (mam tylko jedną komorę zlewu). I miejsca jest sporo, Akurat jeszcze nie zainwestowałem w większy kosz, więc mam jakiś tam włożony co był pod ręką i jest na serio sporo miejsca. Edytowane 7 Września 2016 przez ifar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raine 08.09.2016 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Wszystko zależy od młynka jaki użyjesz, są one w różnych wymiarach i na 60 cm też coś powinieneś znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grozda 09.09.2016 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Uważaj, żeby Ci palców nie zmieliło! A tak na poważnie, to zależy jaki kosz masz zamiar włożyć. Też tak mam, tylko że mam akurat szafkę w formie szuflady (cały się front wysuwa - Blum), i akurat jest ona pod największą komorą (mam tylko jedną komorę zlewu). I miejsca jest sporo, Akurat jeszcze nie zainwestowałem w większy kosz, więc mam jakiś tam włożony co był pod ręką i jest na serio sporo miejsca. Dzięki ifar za oddzew Ja też chcę szafkę w formie szuflady. Czy możesz mi podać jakieś wyokości kosz zmieści Ci się maksymalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grozda 09.09.2016 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Wszystko zależy od młynka jaki użyjesz, są one w różnych wymiarach i na 60 cm też coś powinieneś znaleźć. Raine, właśnie zalezy mi na Waszych doświadczeniach, jakiej wielkości młynek mieszczę maksymalnie, aby był pod ta mniejszą komorą, a jednocześnie w szafce 60cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viann 12.09.2016 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Ja mam młynek InSinkErator w szafce 60 i nie byłam w stanie już zmieścić kosza na śmieci. Zlikwidowałam też prowadnice i zamontowałam zwykłe zawiasy, bo szuflada zabiera też swoje miejsce, zahaczała mi się o rurki odpływowe, które są dość nisko i w sumie była bezużyteczna. Teraz stawiam tam pod spodem chemię, a kosz jest w innej szafce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bentos 15.09.2016 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 od dłuższego czasu się zastanawiam czy zamontowac u siebie cos takiego, czy warto w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adrian92 12.07.2020 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Cześć, jak ktoś z Was szuka firmy zajmującej się wywozem niebezpiecznych odpadów, skupem przepracowanego oleju, czy serwisem separatorów - to polecam Wam https://www.wektorsc.eu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartez_xx 12.07.2020 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Ja tak samo. nie wiem czy będę tego używał. Nie wiem czy mam tak dużo biodegradowalnych które będę mógł tam przepuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts