Nanami 06.09.2016 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 (edytowane) Witam Wiem, że opinie o Masto Grys Półpoler pojawiały się w innym temacie, lecz nie doczekałam się tam żadnej odpowiedzi na swój post, więc rozpoczęłam nowy wątek. Interesują mnie oceny tych osób, które użytkują owe płytki już dłuższy czas. Planujemy z partnerem położyć Masto Grys w wiatrołapie, korytarzu i kuchni, czyli w dość newralgicznych miejscach Samej udało mi się kupić jedną sztukę do testów domowych, jednak byłabym bardzo wdzięczna za jakiekolwiek opinie o Masto Grys, najlepiej od tych osób, którzy mają je położone u siebie i mogą coś napisać, np. jak z utrzymaniem czystości czy ogólne wrażenia z codziennego użytkowania. Z góry dziękuję i pozdrawiam Edytowane 7 Września 2016 przez Nanami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciasteczko7733 05.12.2016 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Ogólnie to nie polecam Paradyża. Mam kolekcje Arkesia dziecko wylało na nią trochę soku porzeczkowego plama nie do zmycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts