leymann 07.09.2016 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Witam,Chciałbym postawić garaż blaszany na płycie betonowej, wszystkie ogólne informacje już mam, ale nie znalazłem nigdzie informacji, czy moge dać pod wylewkę folię budowlaną, aby woda nie odparowywała z podłogi. Warstwa pod garazem wyglądałaby tak:utwardzona ziemiana ziemi gruz/kamieniena kamieniach folia budowlanana folii wylewkai prosze o konkretna odpowiedź, moze tak być, czy nie? Lepiej bez tej folii? Chodzi mi o to, aby mieć sucho w garażu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adic9009 07.09.2016 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 również jestem w trakcie robienia posadzki w budynku gospodarczym, ale z płyt betonowych. Oczywiście , że lepiej jest dać folię , koszt znikomy, ale nie będzie Ci wody ciągnąć a zimą nie wysadzi betonu.Ja jeszcze daje styropian 5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts