BombowySprzedawca 07.09.2016 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Witam, Jak w tytule szukam klamki ze zdjęcia, bardzo mi na niej zależy a nie znam nawet jej właściwej nazwy. Proszę o pomoc forumowicze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 19.09.2016 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Przy czym była ta klamka? Przy drzwiczkach w szafce kuchennej czy drzwiach wewnętrznych, w oknie???Dla mnie to jakaś chińszczyzna patrząc po zdjęciu. Do czego to jest to nie wiem? Drzwi do chłodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BombowySprzedawca 22.09.2016 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Ta klamka była przy oknie aluminiowym, a mianowicie od strony wewnętrznej. Jeśli ktokolwiek wie gdzie takie cudo mogę dostać niech pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 24.09.2016 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2016 A producent lub sklep w którym kupowałeś to okno nie pomoże? Stolarka okienna to raczej nikt ważny lub finlandia - ja jestem od drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts