coachu13 07.09.2016 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Sąsiad ( były sąsiad ) dał znać do Nadzoru, że tymczasowy blaszak stoi za blisko jego ogrodzenia, chociaż sam ma blaszak z drugiej strony od 10 lat przy ogrodzeniu z innym sąsiadem.Mam się czego bać > Jakie mogą być konsekwencje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziesiatka 07.09.2016 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Parę dni temu pisałeś coachu13 napisał: Hej. Sąsiedzi skarżą się mi na kurz z cięcia silikatow. Dostałeś parę odpowiedzi a Ty na to coachu13 napisał: Ja mam na to wywalone. Może o to chodzi? Post poniżej przeczytałbym 10 razy Antymateria napisał: Zepsute stosunki z sąsiadami pozostają na lata, a to już rzecz wymierna dla zdrowia i czasami portfela. Lepiej żyć w zgodzie z sąsiadami![...]Na Twoim miejscu starałbym się poważnie potraktować sprawę i pokazać się od "dobrej" strony.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 07.09.2016 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 To jest inna sprawa. Nie mieszaj dwóch różnych rzeczy. Bo zaraz dojdziesz do tego jak pisałem, że sąsiad wbił się na moją działkę 0,5m po całej długości.Chodzi mi tylko o odpowiedzi w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts