Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Modern style z matami wygłuszającymi

Sarithis

Recommended Posts

Cześć,

Aktualnie mój pokój jest w fatalnym stanie. Planuję go wyremontować tak, aby wyglądał modern, ale nie chcę wydać zbyt dużo na remont, bo i tak wyprowadzam się za 4-5 lat. Wymyśliłem, że zamiast tapetowania czy gipsowania okleję ściany matami wygłuszającymi:

U14.jpg 21a.jpg

Prawie wszystkie maty byłyby całkowicie białe, przez środek na wysokości pasa dałbym jaskrawo czerwony pasek przez całą długość pokoju o wysokości 1m. Do tego oświetlenie na suficie lampkami ledowymi, wykładzina biała z czerwonymi akcentami. W matach wyciąłbym dziury (aby dostać się do ściany) i w te dziury powstawiał jakieś plakaty za szybkami z podświetleniem. Na sufit dałbym kasetony 3D.

6032267143.jpg

Do tego jakieś akwarium (podobnie jak plakaty - wbudowane w maty na ścianach) i duży telewizor.

Kolorystycznie wyglądałoby to tak:

incredible-red-and-white-living-rooms-red-and-white-themed-living-room-ideas-decorcraze.jpg

Natomiast sam wygląd mat (nie znalazłem z białymi) można zobaczyć poniżej:

maxresdefault.jpg

Co o tym myślicie? Może się taki design podobać? Całość wyszłaby mnie w granicach 3-4 tysięcy zł (40m2 mat 1200 zł, szybki i plakaty jakieś 300 zł, lampki z 200-300 zł, telewizor 1500 zł, akwarium z rybami poniżej 400 zł, kasetony 250 zł)

Edytowane przez Sarithis