drak72 16.03.2019 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Geodeta - suplement Znalazłem jeszcze jeden dokument, który zostawił Geodeta - prawdopodobnie do złożenia jako załącznik do zgłoszenia zakończenia budowy: "Informacja Geodety dotycząca usytuowania...": Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klew 26.04.2019 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Udało się już wszystkie tematy odbiorowe ogarnąć?Ostatnio zamawiałem dla siebie "śmieci" wg Twojej instrukcji. Spodziewałem się kilku śmietników, ale podstawili tylko dwa (na zmieszane i na szkło), a na resztę dali kolorowe worki. Zostałbym przy tym, bo w sumie wszyscy na ulicy tak mają, ale po Twoim poście stwierdziłem, że śmietniki są jednak fajniejsze niż worki. Jeden telefon do wrocławskiego Ekosystemu i pani powidziała, że powinny być śmietniki i przyjęła moje zgłoszenie. Zobaczymy co podstawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts