Sylwcia 03.08.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Co myslicie o tym projekcie? Czy może ktoś buduje ten domek?http://www.archi-projekt.com.pl/ramka.php?i=projekty Za info wielkie dzięki.Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.08.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Bruła ładna, ale okap nad gankiem przedłużyłbym do końca garażu. Kosztowo to trochę więcej za materiał, ale docelowo może się opłacić bo o jeden kosz mniej. Ale trzeba by to sobie rozrysować, jak się zmieni bryła. Wtedy i garaż sie wydłuży i kotłownię można z sienią przemanipulować. Schody na stryszek drzbiniaste z kotłowni. Wtedy WC zmienia się w łązienkę 2. Prędzej czy później przyjdzie kogoś przewaletować i łazienka 2 z prysznicem jak znalazł. A dwie w pełni niezależna łazienki to też fajna sprawa przy dzieciakach (zwłaszcza dorastających córkach ). Trochę nieszczęśliwe to okno w sypialni rodziców, no chyba, że się jest ekshibicjonistą. Taki taraz daje duże możliwości edukacujno-podglądacyjne. Tfu, miało być poglądowe. Okienko da się przenieść. Kominek jakiś taki nieszczęśliwy jest. Mało relaksujący bo tylko przy jedzeniu. Spiżarnia też mało szczęśliwie bo ogrzewana będzie i za czteroma drzwiami z garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjusz 27.01.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 WitamPoszkuje osób, które wybudowały lub budują tego dom. Ja właśnie wiosną ruszam z budową i chętnie zaciągnoł bym informacji na ten temat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budmarek 02.03.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Dzień dobry! Czy ktoś z Was budował ten projekt domu ? I czy mógłbym liczyć na obejrzenie. Jestem z Przeworska (40 km od Rzeszowa) na podkarpaciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.03.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Zajrzyj tutaj http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=101923 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruncia 08.03.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 hej budmarek. Jesli cie nadal interesuje projekt APS111 to zapraszam w okolicę Mielca(Podkarpacie)!Jestesmy na etapie wykanczania wnętrz, na temat tego projektu to mogę napisac tylko tyle super projekt, ale tak na prawde wszystko wyjdzie jak bedziemy już mieszkac w tym domku.zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giga2 09.03.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 hej budmarek. Jesli cie nadal interesuje projekt APS111 to zapraszam w okolicę Mielca(Podkarpacie)! Jestesmy na etapie wykanczania wnętrz, na temat tego projektu to mogę napisac tylko tyle super projekt, ale tak na prawde wszystko wyjdzie jak bedziemy już mieszkac w tym domku. zapraszam! Witam, czy mogłabym otrzymać parę fotek jak to wszystko wygląda w realu. Mój adres [email protected] Pozdrawiam Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts