iza87ania 08.09.2016 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Witam mam proble z aranzacja kuchni. kuchnia znajduje sie na poddaszu wiec sa skosy. myslalam zeby obok okna wstawic piekarnik i kuchenke mikrofalowa na wysokosci mozna tam postawic szafke do 1.6m nastepnie jeszcze jedna szafka wysoka na 1,6m potem szafki zwykle niskie. na szafce naroznej zrobic zlew potem plyta gazowa i zmywarka. za drugim kominie chce zrobic blat i dac tam krzesla barowe. nie wiem czy na kominie mozna powiesic szafki (komin bedzie obrobiony scianka z regipsu od strony komina czerwonym od strony kuchni bialy). pod oknem jest kaloryfer a okna jest na wysokosci 0,6m nie wiem gdzie powinnam postawic lodowke myslalam zeby stala obok okna(przy skosie nie zmiesci sie poniewaz jest za wysoka) co myslicie o tym ustawieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza87ania 08.09.2016 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 wysokosc pomieszczenia to 2,4m skos zaczyna sie na wysokosci 0,9m przejscie do salonu (3,15m) mozna zabudowac meblami i stolem z krzeslami barowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts