roszponka 14.09.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Ewa powiedz mi jak się spisuje Twoja olejowana podłoga. Nie widać nic na ostatnich zdjęciach ciekawe jaka pergola??? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.09.2007 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Ewa powiedz mi jak się spisuje Twoja olejowana podłoga. Nie widać nic na ostatnich zdjęciach ciekawe jaka pergola??? pozdrowionka podłoga jest nadal bez zarzutu ( ostatnio pisałam o tym w wątku o wnętrzach ) zdjęcia pojawiaja sie i znikaja od wczoraj -jest jakis problem na serwerze ( mam nadzieje ,że przejściowy ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.09.2007 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 16.09.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Ew-ka Dzisiaj zdjęcia są.TWóJ,TARAS,OGRóD, MIESZKANIE TO COś FANTASTYCZNEGO.GRATULUJę PMYSłóW NA WYKOńCZENIE.PIęKNIE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.09.2007 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 29.10.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Ewa piękny domek,kolorowy ogród, zajefajne dekoracje (kilka pomysłów podkradne )Życze wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.11.2007 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 LISTOPAD Zaczęła sie smutna pora roku .....łysa jesień jak to ktoś niedawno powiedział ,ale H . nie poddaje sie melancholii i dostarcza nam wciąż wrażeń . Wczoraj było ok 7 st ....padał deszcz ,wiał wiatr ale .....na godzinę wyjrzało słoneczko i w tym czasie mój małż wpadł na pomysł popływania na otwartym zbiorniku wodnym Pojechaliśmy do Leśnej ....a potem po drodze zobaczyliśmy teczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.11.2007 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.11.2007 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.11.2007 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.11.2007 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 zima ...zima ...zima polecam terapię ...boso po śniegu .....to lepsze niż poranna kawa ....cisnienie podnosi natychmiast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.11.2007 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 no ....i teraz może przyjść zima .....wszystkie roślinki okryte matami i stroiszem ....na tarasie i ganku powiesiliśmy już świecące sople na zielonych łańcuchach ,czyli wszystko na zewnątrz zrobione w odpowiednim czasie i przy odpowiedniej pogodzie .. ..... trawe posypalismy wapnem bo za dużo pojawiło sie na jesieni grzybów wszak za miesiąc Wigilia a jutro Katarzyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.12.2007 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Białe okno zrobiłam.... bo tak mnie naszło na firankach sa przyczepione małe kryształki ktore ślicznie mienią sie w świetle dnia i lampek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.12.2007 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Zdjecia z dzieciństwa od wczoraj Forum ogarneło nowe szaleństwo pt Zdjecia z dziecństwa ..wiec odszukalam swoje zdjecia - nie ma ich wiele i raczej wszystkie grzeczne bez wiszących majciochów i podciągniętych po pachy rajtuzków 3 letnia Ewunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.12.2007 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Srebrne Wesele To juz za 10 dni Postanowiliśmy zabawić sie w gronie najbliższych i obecnośc potwierdziło 75 osób Bedzie msza z naszym ulubionym Proboszczem .....a potem zabawa do białego rana przy dźwiekach zaspołu grającego nasze utwory czyli ....Krawczyk , 2+1 , Czerwone Gitary itp..... Bedzie pokaz par tanecznych ,ponieważ zaprosiłam pare w klasie A standard...bedzie tak poniewaz w trakcie pokazu wraz z moimi przyjaciołkami bedziemy sie przebierały do ...Kankana -to jest ta niespodzianka ,ktorą od paru tygodni przygotowujemy w tajemnicy dla naszych mężów Właśnie dzisiaj obejrzałam kasete z próby - i musze powiedzieć ,że jestem pod wrażeniem A co to dopiero bedzie w odpowiednich strojach i oświetleniu ( spódnice szyje krawcowa -sa z bordowej tafty i od spodu maja czerwone i czarne falbany ) Jestem podekscytowana niczym nastolatka ....ale to ma być moje pierwsze wesele ....25 lat temu byl stan wojenny i mieliśmy tylko przyjęcie w mieszkaniu Bedzie cudnie ...musi być -wszak juz wiem za kogo wychodze powtórnie ...i nie ucieknę sprzed ołtarza ... I nie zostawie Takiego Faceta -NIGDY W ŻYCIU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.01.2008 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.01.2008 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Srebrne Wesele Nie powiem ...mieliśmy tremę ,powiem więcej -mieliśmy wątpliwości czy sie nie wygłupimy ,czy zorganizowanie sobie wesela po 25 latach małżeństwa to dobry pomysł .Na początku zrobiliśmy wywiad środowiskowy i o dziwo wszystkim ten pomysł sie spodobał . A więc klamka zapadła -robimy wesele Nie chcieliśmy tego wydarzenia sprowadzić tylko do zabawy więc wymyśliłam kilka -terez wiem ,że udanych -pomysłów ,żeby uatrakcyjnić ten wyjątkowy wieczór. Termin -kilka dni przed Sylwestrem też był trafiony - nasi goście potraktowali to jak właśnie zabawę Noworoczną O godz.14 ,oo w małym kościółku przy głównych drzwiach staliśmy z Heniem jak na gospodarzy przystało - i osobiście witaliśmy każdą wchodzącoą parę gości i zapraszaliśmy do środka na mszę św. Potem Henio stanął przed ołtarzem i jak zaczęły grać organy i wyszedł ksiądz -Dawid wziął mnie pod rękę i wolno poprowadził przez kościół .Przed nami szła Kasia i sypała płatki róż Obrazek niczym z łzawego romansu Ciotki płakały prawdziwymi łzami -podobno taki to wzruszający moment .... Msza św. niezwykle uroczysta było też odnowienie przysięgi małżeńskiej -po wyjściu z kościoła był ryż i płatki róż Jako ,że był mróz -szybko odjechaliśmy do domu weselnego ....Tam już na nas czekali gośćie ,orkiestra ,szampan i toast ....Po obiedzie pierwszy taniec Przetańczyć z Tobą chce całą noc w trakcie którego goście zaoparzeni w małe petardy strzelali srebrnymi serpentynami W trakcie zabawy wszyscy zaproszeni goście wpisywali sie do przygotowanej wcześniej Księgi Zyczeń -każdy wpis na osobnej stronie ,a w trakcie wpisu każdy miał zrobione zdjęcie ,ktore wkleimy w odpowiednie miejsce. Dzieci przygotowały nam niespodziankę ....a mianowicie pokaz slajdów -wypożyczyły wczesniej duży ekran na ktorym wyświetlały nasze zdjęcia z wczesnego dzieciństwa ,narzeczeństwa ,ślubne oraz zdjęcia robione przez cały okres naszego małżeństwa ...były tez zdjecia naszych rodzin i znajomych -wiec każdy miał dużo zabawy bo zdjęcia nie zawsze były cenzuralne Tort był niesamowity .....wjechał w cimnościach -oswietlały go tylko kaskady zimnych ogni -w srodku toru tryskała fontanna - pięknie i orginalnie Pierwsze kawałki tortu kroiłam prawdziwą szablą -to też była niespodzianka i element zaskoczenia .....Tort z firmy Consoni -niezwykły wygląd i przepyszny również jedzeniu O 20,oo przyjechała para taneczna ,ponieważ zorganizowaliśmy pokaz Tanca towarzyskiego ....W czasie tańców standardowych ja i moje przyjaciółki szybko przebrałyśmy sie w nasze stroje do Kankana i z biciem serca czekałyśmy w ukryciu na znak i pierwsze takty .Dawid zapowiedzał niespodziankę - myślałam ,że serce wyskoczy mi z piersi ......poszło ......wbiegłyśmy przy pierwszych dzwiekach kankana - mimo zdenerwowania zobaczyłam naszych panów .Heniek był tak zaskoczony ,że chyba przestał oddychać To było niesamowite -bawiłyśmy sie świetnie i pomimo ,że troche układ nam sie sypnął -wypadło niesamowicie .Oklasków i gwizdów było mnóstwo .Nasz trener był z nas bardzo zadowolony ....kilka razy wbiegałyśmy na parkiet celem pokazania kilku taktów i podwiązek ..... zbierałyśmy też kasę -ja zebrałam 300 zł!!! Było bardzo wesoło ......a potem tańce ,hulanki ,swawole ......ostatnią piosenkę wieczoru zaśpiewałam z zespołem - żegnam Was już wiem nie załatwię kilku pilnych spraw ide sam właśnie tam gdzie czekają mnie Tam przyjaciół kilku mam od lat dla niech zawsze śpewam dla nich gram idę sam ...właśnie tam nie spotakamy sie O 4,oo byliśmy w domu i tam gronie znajomych i brata -siedzieliśmy jeszcze przy piwku - Heniu rozpalił w kominku -przytulił mnie i podziekował za ten wieczór ....To był niezapomniany wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.04.2008 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.05.2008 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.06.2008 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Dzisiaj mijają 3 lata odkąd zamieszkaliśmy w naszym domku .....aż sie nie chce wierzyć ,że to już tyle lat zapraszam na lampkę szampana http://www.ipoznan.pl/imgs/2001/szampan.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts