Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Ew-ka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 478
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

3 Maj 2011

śnieżna Majówka przyszła w południe ......brrr.... ciężkie płaty śniegu początkowo wzbudziły sensacje ,ale z czasem kiedy śniegu zaczęło przybywać zrobiło się groźnie .....ciężki snieg zaczął przechylać małe roślinki ku ziemi więc chodziłam po ogródku i strząsałam ciężar z roślinek

maj08.jpg

maj05.jpg

maj02.jpg

maj09.jpg

maj10.jpg

maj08.jpg

maj05.jpg

maj02.jpg

maj09.jpg

maj10.jpg

mój ostatni nabytek z Nanu-Nana kosztował ...9 i 4 euro ...dlaczego tak mało ? brak jednej szybki w każdej latarence ...dla mnie żaden problem -dwa domy dalej mam szklarza ,który na poczekaniu za 10zł ( obie szybki) naprawił szkodę :wiggle:

Teraz dumnie zdobią mój taras latar1.jpg:)

• 5 weeks później...

Tola

Znad morza pojechaliśmy do Toli ....... znamy się od 6 lat ,spotykałyśmy się w różnych miejscach ale nigdy nie odwiedziłyśmy się w domach i oto nadeszła Ta chwila .... 3 cudowne dni w niezwykłej Rodzinie , cudownym domu i fantastycznym mieście ......Wyjechałam oczarowana i dopieszczona .....będę tęsknić już zawsze :)

TOLA1.jpg tolaa2.jpg tolataras.jpg tola5.jpg

Bracia

W sobotę pojechaliśmy po wnuki ....przywieźliśmy do nas na cały tydzień .....dzisiaj dopiero poniedziałek, a ja ledwo żyję ;) opieka nad takimi maluchami jest strasznie odpowiedzialnym zajęciem ,ale damy radę- jak to mówi Stasio ;)

aaa0001.jpg aaa001.jpg aaa01.jpg :)http://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png

• 2 months później...

Taras .....przymierzamy się do jego obudowy . Chcemy przeszklić go w całości, ale zrobić rozsuwane ściany tak, żeby latem nie oddzielić się zupełnie od ogrodu ......

Realizacja -październik 2011 ....marzy mi się jeszcze drewniana podłoga .........więc zmiany będą zasadnicze :yes:

a tymczasem wspomnienie lata

t1.jpgt2.jpgt3.jpgt4.jpgt5.jpg

jeśli ma ktoś jakieś uwagi i podpowiedzi co do moich planów -chętnie wysłucham :yes:

t5.jpg

• 4 weeks później...
  • 3 weeks później...

listopad

niezwykle ciepły i słoneczny ...od kilku dni temp. w południe dochodzi do 15 st , błękitne niebo i prawie zero wiatru zachęcają do spacerów ,szczególnie do kolorowego o tej porze roku -parku ......mam od kilku dni moje Skarby więc spacerom nie ma końca

park1.jpg

park2.jpg

park3.jpg

park4.jpg

park5.jpg