Ew-ka 03.05.2011 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 wrócilam z majowego wypadu do brata .....wklejam kilka aktualnych zdjęć z Jego ogródka (dom postawiony na 3 a) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.05.2011 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.05.2011 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.05.2011 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 3 Maj 2011 śnieżna Majówka przyszła w południe ......brrr.... ciężkie płaty śniegu początkowo wzbudziły sensacje ,ale z czasem kiedy śniegu zaczęło przybywać zrobiło się groźnie .....ciężki snieg zaczął przechylać małe roślinki ku ziemi więc chodziłam po ogródku i strząsałam ciężar z roślinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.05.2011 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 śnieg sypie już wod 3 godzin wszędzie bielusieńko , temp spadła do 0 st ...co to będzie ,co to będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.05.2011 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 no ....przestało sypać i można po-Majówkować fantazja Dziadka http://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.05.2011 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 mój ostatni nabytek z Nanu-Nana kosztował ...9 i 4 euro ...dlaczego tak mało ? brak jednej szybki w każdej latarence ...dla mnie żaden problem -dwa domy dalej mam szklarza ,który na poczekaniu za 10zł ( obie szybki) naprawił szkodę Teraz dumnie zdobią mój taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.06.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Maj Troszkę pojeździliśmy w maju .....po wizycie u brata , czas na Hel .....Jurata przywitała nas cudowną pogodą ...3 dni to za mało aby odpocząć ale wystarczająco dużo ,żeby podziwiać i zachować w pamięci cudowne widoki naszego Bałtyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.06.2011 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Tola Znad morza pojechaliśmy do Toli ....... znamy się od 6 lat ,spotykałyśmy się w różnych miejscach ale nigdy nie odwiedziłyśmy się w domach i oto nadeszła Ta chwila .... 3 cudowne dni w niezwykłej Rodzinie , cudownym domu i fantastycznym mieście ......Wyjechałam oczarowana i dopieszczona .....będę tęsknić już zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.06.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Bracia W sobotę pojechaliśmy po wnuki ....przywieźliśmy do nas na cały tydzień .....dzisiaj dopiero poniedziałek, a ja ledwo żyję opieka nad takimi maluchami jest strasznie odpowiedzialnym zajęciem ,ale damy radę- jak to mówi Stasio http://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.09.2011 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Taras .....przymierzamy się do jego obudowy . Chcemy przeszklić go w całości, ale zrobić rozsuwane ściany tak, żeby latem nie oddzielić się zupełnie od ogrodu ...... Realizacja -październik 2011 ....marzy mi się jeszcze drewniana podłoga .........więc zmiany będą zasadnicze a tymczasem wspomnienie lata jeśli ma ktoś jakieś uwagi i podpowiedzi co do moich planów -chętnie wysłucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.09.2011 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.09.2011 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Jesienny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.09.2011 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.09.2011 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.10.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 ...no to się zaczęło fundament pod drzwi tarasowe jutro zaprawa ..... i czekamy na finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.10.2011 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 połowa roboty zrobiona pierwsza kawa w słoneczne południe wypita ......co prawda warunki typowo budowlane ,ale to było niezapomniane doznanie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.10.2011 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Taras gotowy Etap I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.10.2011 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Etap II taras skończony ...olej schnie kilka dni więc dopiero po 1 listopada wniesiemy meble i kwiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.11.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 listopad niezwykle ciepły i słoneczny ...od kilku dni temp. w południe dochodzi do 15 st , błękitne niebo i prawie zero wiatru zachęcają do spacerów ,szczególnie do kolorowego o tej porze roku -parku ......mam od kilku dni moje Skarby więc spacerom nie ma końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts