Ew-ka 07.01.2012 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Terenia o 3,oo w nocy zasnęła na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.02.2012 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Tłusty Czwartek w piątek Wczoraj zgrzeszyliśmy po jednym pączku aby tradycji stało się zadość ...........za to dzisiaj rozpusta w biały dzień bo święto - wnusie jadą do babci i dziadzia Pączki i bałwan (ulepiony spracowanymi rencami dziadka i babci ) czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.03.2012 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 (edytowane) Marta ........ Terenia byłaby wzruszona i szczęśliwa ..... Marta -ukochana syna - w ubiegłą niedzielę wygrała Szansę na Sukces .....miałam możliwość słuchania Jej na żywo ...ma głos dziewczyna polecam finałowy występ z Anią Rusowicz (4 minuta występ a 8 minuta ogłoszenie wyników) http://youtu.be/6T_JjJax780 Edytowane 15 Marca 2012 przez Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.03.2012 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Wiosna nadeszła Mimo ,że do kalendarzowej wiosny zostało kilka dni (jako ,że rok przestępny nadejdzie 20 marca) to dzisiaj chyba wszyscy ją poczuli pełną piersią ...... w południe temp. w cieniu osiągnęła 15st a w pełnym słoneczku przekroczyła 32st nasadziłam w skrzynkach troszkę kolorów i zaraz zrobiło się raźniej .....i tulipanki pchają się do słońca ,że o przebiśniegach nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.03.2012 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Stasio Tola chciała Staszka ....proszę bardzo ...co prawda z ubiegłorocznych wakacji ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.03.2012 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Franio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.03.2012 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 (edytowane) Wiosna Od tygodnia w ogródku zaczęło robić się bardzo kolorowo ....tulipanki ,krokusy i kwitnące przebiśniegi i kilkadziesiąt nasadzonych zółtych i niebieskich bratków Trawnik przeszedł wertykulację i widać już jak zaczyna nabierać kolorów. Zimą planowałam dość dużą zmianę w nasadzeniach ,ale po tygodniowych ogródkowych pracach doszłam do wniosku ,że moje kolano tego nie wytrzyma - nawet po małym wysiłku ,schylaniach i kucaniach podczas prac w ogródku -wieczorem rwie mnie niemiłosiernie ,nie pozwala spać i ...............chyba sobie odpuszczę póki nie doprowadzę go do wyleczenia Edytowane 25 Marca 2012 przez Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.03.2012 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 metamorfozy before Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.03.2012 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 after Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.03.2012 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.04.2012 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Wielkanocno-biało-zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.04.2012 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.04.2012 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.04.2012 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 ............ i po ŚWIĘTACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.05.2012 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Maj białe dekoracje w skrzynkach - dobór roślin to eksperyment mój mały zielnik w skrzynce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.05.2012 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.05.2012 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 po odwiedzinach wnuków zostały zdjęcia i wspomnienia wspólnych zabaw krótka historia o przyjaźni ( Stasio ze swoją rówieśnicą - ciocią Kinią ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.05.2012 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 zrobiłam obrzeża Kiedy Tola zawitała w moje skromne progi to usiadła i zapłakała nad moimi obrzeżami ...... wzięła rękawiczki i tylko moje słowo honoru sprawiło ,że zrobiła tylko mały fragment tychże ..... resztę wypociłam sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.05.2012 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 no i moje oczko w głowie w czasie ostatnich upałów taras się sprawdził - pootwierane wszystkie drzwi , przewiew był i temp była do zniesienia ....za to wczoraj ,kiedy temp na zewnątrz 8 st- to na werandzie przyjmowaliśmy gości przy 21 st .....kończy się 3 pora roku ,kiedy to testujemy nasz nowy taras ...i nie widzimy żadnych minusów oprócz jednego ....na kilku deskach pokazała się żywica ,która wychodzi pod wpływem wysokiej temp i niestety jest problem jak się jej pozbyć ...... szczotkowanie przynosi małe efekty .....może ktoś zdradzi mi patent jak ją zniwelować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.05.2012 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 (edytowane) w związku z pytaniami o rozsuwane drzwi na tarasie zamieszczam kilka zdjęć i jak na nich widać każda ściana jest podzielona na część stałą i przesuwną więc można spokojnie z tarasu zamkniętego zrobić w jednej chwili taras otwarty Edytowane 18 Maja 2012 przez Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts