MAJKUSS 10.09.2016 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2016 (edytowane) Witajcie, zamierzam niedługo kłaść podłogę z desek litych jesionowych 21 mm i tu moje pytanie, pomijając fakt sprawdzania posadzki itp. Na posadzce mam nacięcia dylatacyjne i teraz jak układać deski, czy mogę przykryć je normalnie jakby ich nie było i układać podłogę czy nacinać w poprzek, zatapiać klamry i zalewać żywicą i wtedy kłaść deski? Co między pomieszczeniami gdy w jednym jest deska i chcę, żeby przechodziła bez przerwy do następnego?proszę o pomoc, dodam , że będę kleił na klej Wakol PU 215 oraz grunt PS 275.pozdrawiam,michał Edytowane 10 Września 2016 przez MAJKUSS Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/214031-deska-lita-jesion-na-powierzchni-ok-65-m2-a-dylatacje-posadzki-betonowej/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts