Kevin112 10.09.2016 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Witam! W pierwszym moim poście chciałbym was powitać bardzo serdecznie. Pochodzę z Mazowsza. Ja tu pitu pitu. A ja mam poważny problem. Była wichura wyrwała rynny razem z kołkami i zostawiła dziury w ścianach. Są dość duże i nie są tylko ubytkiem w tynku. Został uszkodzony pustak. Chciałbym zrobić to przed zimą, bo jak tam się wleje woda i zamarznie... Jak mam uszczelnić ubytek, tak aby udało się zamontować rynnę? Z góry dziękuję za pomoc. Kevin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kevin112 10.09.2016 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Aktualizacja. To nie dziury w ścianie, tylko w tynku. Ale problemem naprawienie tego. Jak to mam zrobić?Czego użyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strusp 12.09.2016 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Tynk, jak niewidoczne to może być np. klej do styropianu Po wyschnięciu możesz mocować, ale najlepiej nie w tym samym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts