loop 22.10.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 No to widzę ze parapetówka tuż tuż. Myślę że nie tylko piesek czeka na przeprowadzkę. Też mam psa, a raczej suczkę i kota i mąż chce jeszcze kupić konia . No konia raczej nie kupimy Ale kota mam (pierwszy domownik) i pies to też raczej suczka Pewnie się jeszcze okaże że też wyjście do kuchni zrobiliście inaczej niż projekcie (my od strony holu mamy 3 słupki luksferów a wejscie jest od salonu)... hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.10.2004 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Bardzo ladne domy budujecie. Czy moze mi ktos z Was powiedziec jaka jest powierzchnia dachu w D30 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.10.2004 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Bonnie, zaledwie 300m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loop 25.10.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 powierzchnia, powierzchnią, ale jest to w sumie prosty dach kopertowy (z drobnym przesunięciem). Pokrycie go nie jest niczym skomplikowanym. Robiłem to samodzielnie, onduliną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 25.10.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 loop Bardzo mi się ten dach podoba pięknisty kolor a oprawa brązowa baaardzo ładne. masz jakieś zdjątka w zbliżeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loop 25.10.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 loop Bardzo mi się ten dach podoba pięknisty kolor a oprawa brązowa baaardzo ładne. masz jakieś zdjątka w zbliżeniu? "Oprawa brązowa" to po prostu szeroka deska okapowa. Ale taka już zostanie - będzie pomalowana drewnochronem bezbarwnym chyba. I na nią brązowe rynny. Co do fotki to w tym wątku już podałem powiększoną moją ikonkę. Ale żebyś nie musiała szukać to proszę: http://zion.hcm.com.pl/~piotr/zdjecia/budowa/040722.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinga 11.07.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 zastanawiamy sie nad Przyjaznym czy zdradzi ktos nam ile kasy ten projekt pochlania, tak okolo oczywiscie z gory dzieki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.07.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Ok 226 000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domakini 27.07.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 verunia, ta kwota dotyczy jakiego stanu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.07.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Z wykończeniem, bez mebli oczywiście. Dokładnniejsza kalkulacja i mój domek jest w sierpniowym Muratorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts