Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Piekarnik elektryczny do zabudowy + rożen obrotowy

cross099

Recommended Posts

Witam

Czy ktoś ma może informacje czy istnieją jakieś piekarniki z Rożenem obrotowym do zabudowy ale firmy innej niż Amica? Bo byłem w markecie i miły pan poinformował mnie ze cieżko o takowe i tylko Amica robi takie a mnie ta firma nie przekonuje. Widziałem temat podobny ale Samsung który tam był podany juz nie jest dostępny. Cena tak jakby do 2k stanęło to było fajnie bo wiecej nie chcę dawać. Czekam na ciekawe propozycje. Preferuję Beko Samsung moze Bosch. Chyba ze podzielicie się jakimiś opiniami na temat jaką firmę warto wybrać do sprzętu bo oprócz piekarnika chce kupić mikrofalę do zabudowy i płytę gazową do zabudowy a w przyszłości lodówkę i zmywarkę również.

Nie twierdzę że mam wiedzę o sprzetach AGD i dlatego się tutaj zwracam. Mam 2 automaty Beko i nie mogę o nich póki co powiedzieć nic złego kosztowały po 1600 zł. Miałem też 2 kuchenki gazowe firmy Amica i problem w tym ze w każdej cos sie dzieje i nikt nie moze powiedzieć czemu pierwsza miała ciągłe problemy z Iskrownikiem po wymianie i po raz 2 raz zakupieniu kuchenki Amika którą mam 5 lat dziś Iskrownik najmniejszego palnika nie działa co mnie już w sumie nawet tak nie złości jak to że średnio co 4-5 miesięcy muszę wymieniać dysze. Byli ludzie którzy zakładali kuchenkę byli inni z serwisu i problem taki ze choć dysze przystosowane do gazu z butli kładą się jedna po drugiej na dużym palniku. Skoro po moim poście o sprzęcie AGD na którym się nie znam sądzisz ze wiedzy nie mam również w temacie RTV to ja równie dobrze mogę sądzić że jesteś bogiem bo niby wszystko wiesz choć słowa o tym nie usłyszałeś. Czekam na dalsze propozycje.

Taką wiedzę żeby nie zapalać małego palnika z postawionym garnkiem posiadam. Co do dostawcy gazu zmieniałem go co najmniej 4 razy i na każdym dzieje sie to samo. Najśmieszniejsze jest to ze pan z serwisu który naprawia Amice i był u mnie właśnie przez to ze palnik dymił sam stwierdził ze Amica niezniszczalna już dawno się skończyła i teraz to zwykła firma z przeciętnym sprzętem. Dlatego szukając tego i wiedząc co się dzieje liczyłem na coś innego. Nie rozumiem tylko po co na forum są tacy guru co myślą że wszysko wiedzą a posty tylko bez sensu nabijają. Ja zadałem proste pytanie i czekam na konkretną wypowiedź nie to co juz zrobiłem a dalej mi ktoś o tym mówi. Więc czekam na propozycje ludzi którzy też wybierali piekarnik z funkcja rożna obrotowego.

PS

Twoje wypowiedzi na temat mojej wiedzy są o tyle ciekawe o ile zadałem pytanie na temat AGD i licząc na odpowiedź dowiedziałem sie że nie posiadam wiedzy na temat RTV/AGD. Na temat RTV mogę wiele powiedzieć nie bez powodu sam się udzielam na trochę wiekszych forach niż tutaj. Na temat AGD nie mogę nic powiedzieć dlatego czekam na pomoc. Gdybym miał wiedzę na każdy temat to pewnie bym nie tracił czasu na siedzenie i pytanie na forach ;)

Pozdrawiam

• 4 weeks później...