zwykłynowak 11.09.2016 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2016 (edytowane) Witam niebawem wchodzi do mnie wykonawca sufitów. Dach mam z wiazarów więc po całości będą regipsy. Wykonawca sugeruje wybranie płyt i całego systemu 4pro rigipsa. Zastanawiam się czy nie zastosować wszędzie płyt RIGIPS 4PRO Fire typ F. Czy to dobry pomysł? Bezpośrednio na płyty będzie luźny nasyp celulozy 30cm. Płyty jak i cała konstrukcja będzie moim stropem więc chcę żeby sufit był wykonany z porządnych materiałów a różnica w cenie jest niewielka. A może zastosować płyty gipsowo-włóknowe? Edytowane 11 Września 2016 przez zwykłynowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NAMOW 15.09.2016 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 W tym wypadku warto zastosować płyty gipsowo-włóknowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts