coachu13 11.09.2016 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Znajomy poleca mi zamontowanie zmiekczacza. Jakie są Wasze doświadczenia z urządzeniami tego typu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironsmith 11.09.2016 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2016 hej nie mam doświadczenia ze zmiękczaczami ale ich zalety do mnie przemawiają i na pewno zainstaluję też u siebie myślę tylko o wyłączeniu z układu wody do spłukiwania toalety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KLARSAN 13.09.2016 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Znajomy poleca mi zamontowanie zmiekczacza. Jakie są Wasze doświadczenia z urządzeniami tego typu ? Montujemy tego typu urządzenia zarówno do zastosowań domowych jak i w przemyśle zmiękczacze wody o podwyższonych wydajnościach. Klienci mają dobre doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts