Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

Coś mi się widzi Ewa, ze Wuschy chyba próbuje przez mamusię ... eeeee... tego ... z córcią pokonwersować. :wink: Oj kreatywna i sprytna ta dzisiejsza młodzież.

Inżynierze drogi, jak powiedziałam mężusiowi o pomyśle ciastkowo-pączkowym na jutro, spojrzał na mnie i ozwał się był w te słowy: "Ja dzisiaj dostałem esemesa od Twojej siostry"... No więc nie popisałam się dzisiaj. Ale ostatecznie dopiero się za dwie godzinki dzień kończy, więc może coś jeszce wymyślę.

:wink:

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kreatywna?? No ba! A jak! Teraz to młodzież , ale jak przyjdzie co do czego , trzeba cos zrobić to słysze "Przecież dorosły jesteś!"

A tak pozatym agnes to skąd ty wiesz że do młodzieży się jeszcze zaliczam :wink: :p

Ew-ko dzięki za słodkości , sam zjadłem , nie podzieliłem się !! a co? ha!

Aha na i dzięki za miśki na droge :wink:

Kisess

A tak pozatym agnes to skąd ty wiesz że do młodzieży się jeszcze zaliczam :wink: :p

Injeligjentna jezdem, chodź blondina. :wink:

A co do innych poruszanych wątków - pełnoletniś, choć ślubu bez sądu zgody brać nie możesz. Dlatego w j. niemieckim jest takie piękne określenie"junger Erwachsener", czyli w wolnym tłumaczeniu "młody dorosły". To właśnie taki stan przejściowy, przez który przejśc musisz - chłop jak dąb a.... eeee... jeszcze o twarzy pacholęcia. :wink:

Pozdrowienia serdeczne

Agnieszka

Torcik będzie bezowy z ooogromna ilością kremu :lol: i ciasto rafaello z bitą śmietaną ( zrobi Kasia) -Heniek to słodki facet i uwielbia słodkości .

A okna jeszcze nie wiem jakie ( firmy walą do nas drzwiami i oknami :lol: ) . Ostatnio zainteresowała mnie oferta M&S Pomorska Fabryka Okien. Jako jedyni mają w ofercie ( z dopłatą 5%) ocieplone ramy okienne , a profile 5-komorowe-zaokrąglone -ładne . Jutro jedziemy na targi budownictwa do Opola i tam będziemy oglądać wszystkie oferty ....

:wink:

Teraz to już bez radia :wink: Cicho jak makiem zasiał , tylko stukanie młotkiem słychać :lol:

Z tym tempem to musimy spasować ( Dziadek nas tak goni ) bo teraz przy wykończeniówce trzeba trochę pomyśleć ,żeby nie żałować decyzji. Po elektryce , hydraulik , potem tynki i okna , a już w środę dachówka :lol: I to będzie STOP !!!