AgnesK 30.09.2004 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Coś mi się widzi Ewa, ze Wuschy chyba próbuje przez mamusię ... eeeee... tego ... z córcią pokonwersować. Oj kreatywna i sprytna ta dzisiejsza młodzież. Inżynierze drogi, jak powiedziałam mężusiowi o pomyśle ciastkowo-pączkowym na jutro, spojrzał na mnie i ozwał się był w te słowy: "Ja dzisiaj dostałem esemesa od Twojej siostry"... No więc nie popisałam się dzisiaj. Ale ostatecznie dopiero się za dwie godzinki dzień kończy, więc może coś jeszce wymyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.09.2004 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Ale ostatecznie dopiero się za dwie godzinki dzień kończy, więc może coś jeszce wymyślę. Myśl Aga ,myśl i działaj .....jeszcze zdążysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuszy 01.10.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Kreatywna?? No ba! A jak! Teraz to młodzież , ale jak przyjdzie co do czego , trzeba cos zrobić to słysze "Przecież dorosły jesteś!" A tak pozatym agnes to skąd ty wiesz że do młodzieży się jeszcze zaliczam Ew-ko dzięki za słodkości , sam zjadłem , nie podzieliłem się !! a co? ha! Aha na i dzięki za miśki na droge Kisess Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.10.2004 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 A tak pozatym agnes to skąd ty wiesz że do młodzieży się jeszcze zaliczam Injeligjentna jezdem, chodź blondina. A co do innych poruszanych wątków - pełnoletniś, choć ślubu bez sądu zgody brać nie możesz. Dlatego w j. niemieckim jest takie piękne określenie"junger Erwachsener", czyli w wolnym tłumaczeniu "młody dorosły". To właśnie taki stan przejściowy, przez który przejśc musisz - chłop jak dąb a.... eeee... jeszcze o twarzy pacholęcia. Pozdrowienia serdeczne Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.10.2004 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Ewa a skąd ten smutek ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.10.2004 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Ewa, smutek, że opuszczasz stare, dobre, ciepłe ściany? Zobaczysz ile radości i szczęścia doświadczysz w nowym domu.Wierzę w to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 05.10.2004 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Ewa !!! marsz na spowiedż , słoneczko czeka !! raz i dwa ale już Buziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.10.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Ew-ka - co się dzieje? Możemy jakoś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.10.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Dzięki , dziewczyny....Osowa trochę mnie wczoraj rozweseliła przed spaniem ale myślę,że sama muszę sobie poradzić ( nic tragicznego sie nie stało)......dzisiaj świeci słoneczko ....będzie dobrze, a jak nie to ide do psychologa....tam mnie znajdziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 05.10.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Ewciu, co się stało? Dlaczego jest Ci smutno? Coś z domkiem, czy to inna sprawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.10.2004 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Widzę, że humor juz lepszy. To dobrze. A swojemu Heniowi upiecz pięęękny i smaczny tort. Życzenia składać w poniedziałek będziemy. Ewa, czyje okna wstawiać będziecie? (O firmę oczywiście mi chodzi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.10.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Torcik będzie bezowy z ooogromna ilością kremu i ciasto rafaello z bitą śmietaną ( zrobi Kasia) -Heniek to słodki facet i uwielbia słodkości . A okna jeszcze nie wiem jakie ( firmy walą do nas drzwiami i oknami ) . Ostatnio zainteresowała mnie oferta M&S Pomorska Fabryka Okien. Jako jedyni mają w ofercie ( z dopłatą 5%) ocieplone ramy okienne , a profile 5-komorowe-zaokrąglone -ładne . Jutro jedziemy na targi budownictwa do Opola i tam będziemy oglądać wszystkie oferty .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 09.10.2004 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Jak sobie tak poczytałam kilka odcinków wstecz to....aż mi się w głowie zakręciło od tego tempa! Niesamowite. I ta ekipa z radiem Zet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.10.2004 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Teraz to już bez radia Cicho jak makiem zasiał , tylko stukanie młotkiem słychać Z tym tempem to musimy spasować ( Dziadek nas tak goni ) bo teraz przy wykończeniówce trzeba trochę pomyśleć ,żeby nie żałować decyzji. Po elektryce , hydraulik , potem tynki i okna , a już w środę dachówka I to będzie STOP !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 09.10.2004 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Jak to STOP? Jakie STOP??!! Aaaa, na weekend chyba....tak? No bo jak to inaczej....na zimę zostawisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.10.2004 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Musi być trochę stopa ,bo mi sie Henio wykończy !!!! Potem powolutku będziemy działać w środku ( przeca w lato mamy sie wprowadzić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 09.10.2004 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 No tak...Henio...tort....urodziny.....noga....gips....to ile tak? Ze cztery dni odsapki i do roboty. nieeee? Ale masz fajnie. Ale zazdroszczę takich szybkich postępów. A Heniowi tortu bezowego...Eeech, super, nie ma co gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.10.2004 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Jagna w rzeczy samej..... Heniek wpadł w wir budowania i dłużej jak pare dni przerwy nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.10.2004 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 A Heniowi tortu bezowego...Eeech, super, nie ma co gadać Mnie smakuje bardziej rafaello !!!! W ubiegłym roku pieklam co tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.10.2004 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 To przygotowania do świętowania pełną parą chyba idą, co? Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts