Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

za 100 dni to ja mam nadzieje że będziemy po tynkach 8)

idę wykasować suwaczek co by mnie nie stresował :roll:

pamietam nasze 100 dni do przeprowadzki -to było codzienne odliczanie -taka mobilizacja i bat nad głową :D dalismy rade -nawet wcześniej niz planowalismy :wink: trzymam kciuki za zgranie ekip ,bo to jest najtrudniejsze :D

Witam w Nowym Roku :)

i ja Cie ściskam noworocznie :lol: zasypało Was ? :lol:

ja własnie wrociłam z odśnieżania ....cudownie lekki puszek napadał w nocy a mnie troche gimnastyki przed nartami sie przyda :wink:

Snieżek jest ale nie aż tak żeby nas zasypało, nawet odśnieżać nie trzeba, można spokojnie autem rozjeździć :)

Witam w Nowym Roku :)

i ja Cie ściskam noworocznie :lol: zasypało Was ? :lol:

ja własnie wrociłam z odśnieżania ....cudownie lekki puszek napadał w nocy a mnie troche gimnastyki przed nartami sie przyda :wink:

Snieżek jest ale nie aż tak żeby nas zasypało, nawet odśnieżać nie trzeba, można spokojnie autem rozjeździć :)

odśniezanie nie byłoby wskazane w Twoim stanie .....ale widze ,że u Ciebie też zacznie sie sto-dniówkowe odliczanie :lol:

• 3 weeks później...
Ew-ka piękne widoki :lol:

wspaniale tak powylegiwać się na śnieżku :lol:

potwierdzam .....uczucie nieziemskie :D jeszcze dodatkowo miałam okazje poobserwowac ptaszka ,ktory na wysokosci ponad 2000m.npm skakał sobie i ćwierkał http://images39.fotosik.pl/53/9b1de0ade89e9a9bm.jpg :Dhttp://images49.fotosik.pl/53/1cbe4da3027b6086m.jpg