aniawmuratorze 27.01.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 a co z tym wnuczkiem bo nic nie wiem nic nie wiem jak to nic nie wiesz ???? za 2 miesiące urodzi sie nasz pierwszy wnuczek -Stasio kopie Madzię okropnie ...biedna nie może nocy przespać ,tak młody rozrabia coś czuję ,że jak sie urodzi to da im nieźle popalić no cóż ja zawsze jakaś taka niedopoinformowana chodzę no to GRATULUJĘ !!! Tobie popalić no co Ty najlepsze kumple będziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.01.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Nasza klasa. Zdarzyło Wam się popatrzeć na innych ludzi w Waszym wieku z tym dziwnym uczuciem :Ja chyba nie wyglądam tak staro? Jeżeli tak,to ten dowcip Wam się spodoba: Siedziałam w poczekalni u swojego nowego dentysty i rozglądałam się. Zauważyłam na ścianie dyplom ukończenia studiów, na którym figurowało jego pełne imię i nazwisko. Znienacka mi się przypomniał wysoki,przystojny,ciemnowłosy chłopak o tym samym nazwisku chodził ze mną do liceum jakieś 30 lat temu. Czyżby mój nowy dentysta był tym chłopakiem, w którym się nawet trochę podkochiwałam? Jak go jednak zobaczyłam, szybko porzuciłam te myśli. Ten prawie łysy facet z siwiejącymi włosami, brzuszkiem i twarzą pełną zmarszczek był zbyt stary, by mógł być moim kolegą ze szkoły A może jednak? Po tym, jak mi przejrzał zęby, zapytałam go, czy nie chodził przypadkiem do XXVI LO.? - Tak. Owszem, chodziłem i byłem nawet jednym z najlepszych uczniów,zarumienił się. - A w którym roku Pan zdawał maturę? zapytałam. On odpowiedział: -W siedemdziesiątym szóstym. Dlaczego Pani pyta? - To Pan był w mojej klasie! powiedziałam zachwycona. Zaczął mi się uważnie przyglądać. I następnie ten wstrętny, pomarszczony staruch zapytał: - A czego Pani uczyła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.01.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 DObry dowcip. Daje do myślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.01.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Wspaniałe widoki I tomi wystarczy Aga zobaczyłąm na nartach mnostwo maluchów a jeden szczegolnie nam sie spodobał ....tak sobie wyobrażmy naszeg wnuka za kilka lat http://images41.fotosik.pl/53/0a7329824fffa0f1m.jpgsłodki widok ,prawda ? Widok słodki ale dal mnie to tylko widok, nie jeżdżę a więc moje dzieci też nie. Czasami wybiorą się na biegówki ale bezemnie Bo ja zime to lubie tylko przez okno lub na fotkach. A sporty zimowe tylko w telewizji Ty mnie nie strasz bo mój dzieć też daje czadu okropnie, nawet się ostatnio smiałam do Sławka że ma jakieś ADH Mam jednka nadzieję że jak się urodzi to przejdzie, bo dziewczyny też dawały czadu a potem były anielskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.01.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Ew-ka rewelacja!! uśmiałam sie do łez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.01.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ew-ka rewelacja!! uśmiałam sie do łez mam nadzieję ,że mnie coś takiego nie spotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.01.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ew-ka rewelacja!! uśmiałam sie do łez mam nadzieję ,że mnie coś takiego nie spotka Tobie nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.01.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 ale jak spojrzeć na to zdjęcie -to można twierdzić inaczej http://images24.fotosik.pl/319/092709fff46a9e9e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.01.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Wiesz Ewcia jak Ty takie cuda z fotami robisz to co się czepiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 30.01.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Witaj Ew-ka! Pierwszy raz (jak to możliwe ) jestem w Twoim dzienniku, obejrzałam wszyściutko, nie mogę wyjść z podziwu.....Skąd Ty masz tyle pomysłów na tak piękne i bez przerwy inne dekoracje domu i ogrodu??? Całość wygląda bajecznie, bez względu na porę roku tak u Ciebie cieplutko i wewnątrz i na zewnątrz A ogród Brata- nawet mój małż (co go budowlanka nie interesuje nic a nic) się zatrzymał w przelocie i tak zrobił Pozdrawiam serdecznie i będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.02.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Zazdroszczę z całego serducha tych gór,pieknych widoków,wypoczynku........ Mam nadzieję że jak już się pobuduję to mnie mężuś zabierze na tak wspaniały i zasłużony wypoczynek PS.Moje dziewczyny również kopały - może to był znak? Bo po urodzeniu do dnia dzisiejszego dają mi porządnie w dupsko. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Pozdrawiam serdecznie i będę zaglądać cieszę sie z Twoich odwiedzin ,zapraszam ponownie chociaz z budowlanką moj dzienniczek juz niewiele ma wspólnego a ogrodek brata wciąż i mnie wprowadza w zachwyt teraz tam zaszły zmiany wiec na wiosne postaram sie kilka zdjec zrobic i pokazac w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Zazdroszczę z całego serducha tych gór,pieknych widoków,wypoczynku........ sama sobie też zazdroszczę ale pomimo ,że w Dolomotach zazwyczaj jest słonce -nam jednak nie świeciło codziennie i tu czuje niedosyt chyba musimy tam wrócić i zobaczyć to niebieskie niebo i osnieżone szczyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.02.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ewciu to koniecznie trzeba wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 05.02.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 witaj Ewciu.. na światowych szlakach szusujesz.. dowcip przedni.. pozdrawiam na dobry dzień.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.02.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ........i ja pozdrawiam moje koleżanki na piątkę wiosna idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.02.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 U mniej jej nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.02.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 do mnie też się wlecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.02.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 He, he samo zycie. Ja to nie mam zludzen. Na pewno kiedys jakis staruszek powie do mnie - a czego pani uczyla? Ale.., jest na to lekarstwo "naszej znanej blondynki" ...., bede detystow omijac szerokim lukiem. p.s. Ewcia uwielbiam Twoje opowiesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.02.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Pozdrawiam zimowo -niestety wiosna była tylko przez chwilę http://img6.imageshack.us/img6/6271/ja2kb2.jpg http://img6.imageshack.us/img6/ja2kb2.jpg/1/w614.png na domiar złego przyszedł strasznie silny wiatr ...jak co roku o tej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts