Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

..i chciałam Ci podziekować za te szczególne slowa o Kamili..pieknie i trafnie to ujełaś..

ściskam cieplutko :)

środowisko Lekkoatletów jest mi szczególnie bliskie -Dawid odnosil przeciez fajne sukcesy ...był w tzw stajni Zbyszka Króla ( 800m) jedził na zgrupowania z Kadrą Polski ...Kamilę znał bo to jego rówieśnica ( dawna dziewczyna Dawida była przyjaciólką Kamili) i niezwyła śmieszka ....pamietam jak dokuczał Kamili że z nią to strach jedzic jako kierowcą ,bo jak sie śmieje to jej oczka robą sie jak szparki przez ktore nic nie widzi ... :lol:

Informacja o Kamili dotarła do mnie juz wieczorem zanim podały to media ....miałam nadzieję ,że to pomyłka ...

ze to pomyłka taka jak kiedyś z Dawidem ....Uśmiercili Dawida na Forum w Onecie .....tak sie złozyło ,że w tym dniu mial bardzo duzo pracy ,spotkan biznesowych i mial wyłączony telefon prywatny .....popołudniu zadzwonila do mnie Aga (byla dziewczyna Dawida) ..radosnym glosem odebralam jej telefon ,a ona nie mogla z siebie glosu wydobyc ...zaczela szlochac i mowic cos bez skladu-ładu do sluchawki ....wywnioskowalam tylko ,że chodzi o Dawida ...Mowie jej ,że Dawid jest w pracy ,że rozmawialam z nim wczesniej i wszystko jest w porzadku . Aga uspokoila sie i opowiedziala mi co sie stalo ...Otoz na Onecie w dziale Lekkiej - na forum ktos zalozyl wątek ,że Dawid zginął w wypadku samochodowym .....moje zdziwienie bylo tym wieksze ,ze pisaly tam osoby ,ktore podawaly sie za przyjacioł rodziny :o i opowiadaly w jakim jestesmy szoku.....Najblizsi znajomi nie wierzac w to probowali sie dodzwonic do niego ale telefon milczal .....nikt nie wiedzial nic na pewno .W koncu zadzwonili do Agnieszki z tą informacją a Aga do mnie ( bo do dzisiaj utrzymujemy dobre stosunki :wink: ) .Ale sie rozpisalam ,ale ten sierpniowy dzien bede pamietać -długo mialam niepokój w sercu ,kiedy Dawid wyjeżdżał samochodem .....

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ew-cia, na pewno bardzo się niepokoiłaś, ale mówią, że jak ktoś zostanie omyłkowo uznany za zmarłego, to wróży mu to baaaaardzo długie życie. :D

Przyszłam pogratulować, że Babunią będziesz i podziękować za chrusty - śliczne som! :D

Ewka, dobrze rozumiesz moje niespokojne myśli związane ze wszystkim co niesie ze sobą czynne uprawianie sportu. Przeszłaś przez to, teraz ja przechodzę.

Pozdrów serdecznie Dawida.

A te słodkości co piekłaś to może tak priorytetem do mnie, co?

Niepokoje o dzieci bedą nam towarzyszyły zawsze ...tak rola matki wciąż sie martwic :wink:

O Dawida niepokoiłam sie najpierw jak jedzil pociągiem na rożnorakie zawody -przerazały mnie dworce na ktorych musial czekac na przesiadke ,wiec kiedy skonczyl 18 lat kupilismy mu pierwszy samochod -Mazdę z brezentowym dachem a'la kabriolet :lol: i sie zaczeły zmartwienia i niepokoje o to aby bez kolizji dojechał i wrócił z zawodów ...Dzieki Bogu nic sie nigdy nie wydarzyło a jedździl bardzo duzo po całej Polsce .Potem był alarm !!! na rutynowych badaniach w naszym osrodku zdrowia bo lekarka stwierdziła ,że Dawid ma cieżką chorobe serca .... :o Bylismy w szoku ,bo przeciez badania miał bardzo regularne - wybralismy sie do znanego kardiologa ,a ten po kilku słowach zorientowal sie ze pacjent to czynny sportowiec wiec serce ma inne niz tzw normalny smiertelnik ....ale co sie strachu najadlam -to moje :-?

Kamilę najprawdopodobnie zabila zakrzepica -podstepna morderczyni ktora moze pokonac kazdego bez ostrzeżenia :(

I tu sprwadza sie powiedzenie ,ktore nie zawsze jet w pełni rozumiane ,że

NAJWAŻNIEJSZE ABYŚMY ZDROWI BYLI :D

Prawda, prawda,

Nelka już sama jeździ samochodem, Hubert będzie robił prawo jazdy,

lęk o nich będzie zawsze.

dobrze ,ze sa farby do włosów ,bo te siwe to przybywaja w szalonym tempe jak dzieci dorastaja :wink:

Kasię H. przymuszał do jazdy pod jego okiem zawsze jak jechalismy razem bo twierdził ,że nigdzie nie nabedzie dobrych nawyków jak pod okiem ojca i teraz Kaska jedzi bardzo ....inteligentnie ...Dawid zaś to młody kogutek ktory sie wiecznie spieszy ,ale Madzia juz go temperuje ...uffff ...dobrze ,że kobiety potrafią zmieniac facetow :lol:

pędzi ,pędzi kulig ,niczym błyskawica

hej ,porwali te panny prosto od Kmicica

:lol:

http://img17.imageshack.us/img17/7340/kulig4.jpg

http://img17.imageshack.us/img17/kulig4.jpg/1/w614.png

http://img407.imageshack.us/img407/4198/kulig1.th.jpg świetna zabawa ...za tydzien powtórka..... no chyba że braknie śniegu :wink:

dziewczyny moje kochane ....jestem dzisiaj taka szczesliwa i zapłakana :D

Dzieci przesłały mi zdjecie 4G Staszka ....wyraźna buzia ,zadarty nosek ,loczek nad czołem .....cały Dawid -waży juz 3100 g :D :D :D jeszcze miesiąc i utulę mojego wnuisia :D

Ewciu super :)