Ew-ka 19.02.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 ..i chciałam Ci podziekować za te szczególne slowa o Kamili..pieknie i trafnie to ujełaś.. ściskam cieplutko środowisko Lekkoatletów jest mi szczególnie bliskie -Dawid odnosil przeciez fajne sukcesy ...był w tzw stajni Zbyszka Króla ( 800m) jedził na zgrupowania z Kadrą Polski ...Kamilę znał bo to jego rówieśnica ( dawna dziewczyna Dawida była przyjaciólką Kamili) i niezwyła śmieszka ....pamietam jak dokuczał Kamili że z nią to strach jedzic jako kierowcą ,bo jak sie śmieje to jej oczka robą sie jak szparki przez ktore nic nie widzi ... Informacja o Kamili dotarła do mnie juz wieczorem zanim podały to media ....miałam nadzieję ,że to pomyłka ... ze to pomyłka taka jak kiedyś z Dawidem ....Uśmiercili Dawida na Forum w Onecie .....tak sie złozyło ,że w tym dniu mial bardzo duzo pracy ,spotkan biznesowych i mial wyłączony telefon prywatny .....popołudniu zadzwonila do mnie Aga (byla dziewczyna Dawida) ..radosnym glosem odebralam jej telefon ,a ona nie mogla z siebie glosu wydobyc ...zaczela szlochac i mowic cos bez skladu-ładu do sluchawki ....wywnioskowalam tylko ,że chodzi o Dawida ...Mowie jej ,że Dawid jest w pracy ,że rozmawialam z nim wczesniej i wszystko jest w porzadku . Aga uspokoila sie i opowiedziala mi co sie stalo ...Otoz na Onecie w dziale Lekkiej - na forum ktos zalozyl wątek ,że Dawid zginął w wypadku samochodowym .....moje zdziwienie bylo tym wieksze ,ze pisaly tam osoby ,ktore podawaly sie za przyjacioł rodziny i opowiadaly w jakim jestesmy szoku.....Najblizsi znajomi nie wierzac w to probowali sie dodzwonic do niego ale telefon milczal .....nikt nie wiedzial nic na pewno .W koncu zadzwonili do Agnieszki z tą informacją a Aga do mnie ( bo do dzisiaj utrzymujemy dobre stosunki ) .Ale sie rozpisalam ,ale ten sierpniowy dzien bede pamietać -długo mialam niepokój w sercu ,kiedy Dawid wyjeżdżał samochodem ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Ew-cia, na pewno bardzo się niepokoiłaś, ale mówią, że jak ktoś zostanie omyłkowo uznany za zmarłego, to wróży mu to baaaaardzo długie życie. Przyszłam pogratulować, że Babunią będziesz i podziękować za chrusty - śliczne som! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 19.02.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Gratuluję pięknego domu, urządzonego ze smakiem! A te pomysły na dekoracje - rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.02.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Ewka, dobrze rozumiesz moje niespokojne myśli związane ze wszystkim co niesie ze sobą czynne uprawianie sportu. Przeszłaś przez to, teraz ja przechodzę.Pozdrów serdecznie Dawida.A te słodkości co piekłaś to może tak priorytetem do mnie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.02.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ewciu to musiałaś mieć neizłego pietra, jak to czasami ludzie namieszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.02.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Niepokoje o dzieci bedą nam towarzyszyły zawsze ...tak rola matki wciąż sie martwic O Dawida niepokoiłam sie najpierw jak jedzil pociągiem na rożnorakie zawody -przerazały mnie dworce na ktorych musial czekac na przesiadke ,wiec kiedy skonczyl 18 lat kupilismy mu pierwszy samochod -Mazdę z brezentowym dachem a'la kabriolet i sie zaczeły zmartwienia i niepokoje o to aby bez kolizji dojechał i wrócił z zawodów ...Dzieki Bogu nic sie nigdy nie wydarzyło a jedździl bardzo duzo po całej Polsce .Potem był alarm !!! na rutynowych badaniach w naszym osrodku zdrowia bo lekarka stwierdziła ,że Dawid ma cieżką chorobe serca .... Bylismy w szoku ,bo przeciez badania miał bardzo regularne - wybralismy sie do znanego kardiologa ,a ten po kilku słowach zorientowal sie ze pacjent to czynny sportowiec wiec serce ma inne niz tzw normalny smiertelnik ....ale co sie strachu najadlam -to moje Kamilę najprawdopodobnie zabila zakrzepica -podstepna morderczyni ktora moze pokonac kazdego bez ostrzeżenia I tu sprwadza sie powiedzenie ,ktore nie zawsze jet w pełni rozumiane ,że NAJWAŻNIEJSZE ABYŚMY ZDROWI BYLI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.02.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dokładnie tak jest jak piszesz I dobrze prawią małe dzieci mały kłopot - duże to już cięższy kaliber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.02.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Prawda, prawda, Nelka już sama jeździ samochodem, Hubert będzie robił prawo jazdy, lęk o nich będzie zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.02.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Cóż taki nasz los Ja wczoraj się przeraziłam jak moja starsza latorośl zrobi prawko jak ona nawet wózkiem dobrze nie potrafi jeździć i w zmywarkę wjechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.02.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dokładnie tak jest jak piszesz I dobrze prawią małe dzieci mały kłopot - duże to już cięższy kaliber stara prawda ...buziaki Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.02.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Prawda, prawda, Nelka już sama jeździ samochodem, Hubert będzie robił prawo jazdy, lęk o nich będzie zawsze. dobrze ,ze sa farby do włosów ,bo te siwe to przybywaja w szalonym tempe jak dzieci dorastaja Kasię H. przymuszał do jazdy pod jego okiem zawsze jak jechalismy razem bo twierdził ,że nigdzie nie nabedzie dobrych nawyków jak pod okiem ojca i teraz Kaska jedzi bardzo ....inteligentnie ...Dawid zaś to młody kogutek ktory sie wiecznie spieszy ,ale Madzia juz go temperuje ...uffff ...dobrze ,że kobiety potrafią zmieniac facetow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.02.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 pędzi ,pędzi kulig ,niczym błyskawica hej ,porwali te panny prosto od Kmicica http://img17.imageshack.us/img17/7340/kulig4.jpg http://img17.imageshack.us/img17/kulig4.jpg/1/w614.png http://img407.imageshack.us/img407/4198/kulig1.th.jpg świetna zabawa ...za tydzien powtórka..... no chyba że braknie śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.02.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Super , ze śniegiem nie powinno być problemu, bo ZNOWU sypie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.02.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Super , ze śniegiem nie powinno być problemu, bo ZNOWU sypie . dzisiaj nie wytrzmałam i nazwałam to białe g..... znowu leci juz sie robi uciązliwa ta biała dama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Ewcia, nie nerwuj się - najważniejsze to zdrowym być, kochana. A o dzieci i tak do końca życia bać się będziemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.02.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 u mnie juz niknie w oczach.. dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.02.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Ewcia ja juz sie o wiosne nie martwie. Takim usmiechiem sciagniesz ja tutaj bardzo szybko. buziaki od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.02.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 dziewczyny moje kochane ....jestem dzisiaj taka szczesliwa i zapłakana Dzieci przesłały mi zdjecie 4G Staszka ....wyraźna buzia ,zadarty nosek ,loczek nad czołem .....cały Dawid -waży juz 3100 g jeszcze miesiąc i utulę mojego wnuisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.02.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Ewa a wiesz, ze dzis wasiek wnusia na świecie powitała? Już drugiego ale też wyczekiwanego bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.02.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 dziewczyny moje kochane ....jestem dzisiaj taka szczesliwa i zapłakana Dzieci przesłały mi zdjecie 4G Staszka ....wyraźna buzia ,zadarty nosek ,loczek nad czołem .....cały Dawid -waży juz 3100 g jeszcze miesiąc i utulę mojego wnuisia Ewciu super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts