Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To przygotowania do świętowania pełną parą chyba idą, co? :D

Aga

coś Ty !!Wczoraj o 23 ,oo poszliśmy na koncert zespołu 1,2,3 - ekstra!!!

Dzisiaj , o 17 idziemy do kina na " Pręgi" Kto by tam siedzial w kuchni

:wink: Wieczorem w wigilie urodzin zrobię Mu kąpiel w wannie z bąbelkami :lol: Ciasto zrobi sie rano i będzie na popołudnie gotowe !!!!

Musicie zobaczyć " Pręgi" Magdy Piekorz !!!!!!

To jest najmocniejszy i najpiękniejszy film jaki widziałam od kilku lat :lol:

Michał Żebrowski -niesamowity, żaden tam laluś ale mocny , wrazliwy ,zagubiony i skrzywdzony przez ojca mężczyzna . Przepiękna scena intymna , niesamowite wyznanie miłości a koniec ? powalający !!!

Warto, naprawdę warto !!!!

Ew-ka: - nas też interesują okna M&S. Takie mają nasi znajomi i nam się podobają. Ich wybór zapadł po wielkich i długotrwałych poszukiwaniach, więc na pewno jest trafny. Prawdę mówiąc chcemy sobie zaoszczędzić czasu i wielu dylematów. Uderzamy tylko do M&S. Czy możesz mi przesłać przykładowe ceny ze swojej oferty? Ciekaw jestem czy mogę jeszcze coś stargować?

POZDRAWIAM !!!

przesylam na priv.... a swoją drogą , ja wcale nie brałam pod uwagę tej firmy ( nie znałam ich ) .Zrobiłam wycieczkę po biurach zostawiłam zamówienie i czekałam na propozycje , a tu przychodzio miła Pani - sama oferuje mi wycenę i sklada mi inne propozycje ....bardzo mi sie spodobała oferta ( szczególna promocja do 18 pażdziernika) . Czyli ..to okna mnie znalazły :lol:

Ew-ka: dziękuję za informacje. Wychodzi na to, że nam oferowali podobny rabat, ale do termo musieliśmy dopłacać. Szkoda, że promocja kończy się 18-tego. Myśleliśmy o skorzystaniu z ich oferty i o przechowaniu okien do marca. Jednak wtedy nie dadzą 7% VAT na całość ponieważ - tłumaczą nam - że usługa musi mieć miejsce do końca tego roku. Oferta okna 22%, a montaż 7% nie jest już tak dobra. W końcu to jakieś 2 tysiące w plecki. Dlaczego są tacy mało elastyczni? A może kupić w poniedziałek i zamontować w grudniu? Ale czy okna można zostawić w niezamieszkałym domu na 3 miesiące?

W niezamieszkałym domu to bym chyba nie ryzykowała. Ale dlaczego nie przechowasz u sprzedawcy?

Agnes - mogę je przechować, ale tak jak pisałem nie będzie 7% na całość, ale 22% na okna, a 7% na montaż. Jeżeli usługa ma być wykonana w tym roku (montaż) to 7% na wszystko. Niestety nie są elastyczni :(

Inżynierze, nie myśl o promocjach, które Ci przechodzą koło nosa, po co się denerwować? Ja wczoraj zauważyłam że Jotul ma promocję 15%-25% zniżki na kominki i akcesoria do DGP... Udaję przed sobą, że o tym nie wiem. Tak chyba łatwiej. Może na wiosnę inna promocja będzie?

Pozdrowienia A.

Tak jest Aga - nie dajmy sie zwariować , korzystajmy z bieżących okazji...

Niedługo będziemy rozprowadzać hydraulikę , ale postanowiliśmy nie kupować pieca( ogrzewanie gazowe) na szukanie zostawiliśmy sobie całą zimę - czytaj PROMOCJE inaczej zwane okazją :lol:Mam nadzieję ,że coś sie ciekawego trafi :wink:

A co do okien - 7% vat jest na usługę montażowo -budowlaną z zastosowanych materiałów ( patrz okna) Umowa została sporządzona własciwie na montaż okien ( do umowy jest specyfikacja ,a w niej rozpiska jakie okna)