Aga J.G 10.10.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 Ewa złóż jutro życznie Heniowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.10.2004 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 To przygotowania do świętowania pełną parą chyba idą, co? Aga coś Ty !!Wczoraj o 23 ,oo poszliśmy na koncert zespołu 1,2,3 - ekstra!!! Dzisiaj , o 17 idziemy do kina na " Pręgi" Kto by tam siedzial w kuchni Wieczorem w wigilie urodzin zrobię Mu kąpiel w wannie z bąbelkami Ciasto zrobi sie rano i będzie na popołudnie gotowe !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.10.2004 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 Ewa złóż jutro życznie Heniowi Dzięki,na pewno nie zapomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.10.2004 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 Ewa widze że program napięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.10.2004 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 Musicie zobaczyć " Pręgi" Magdy Piekorz !!!!!! To jest najmocniejszy i najpiękniejszy film jaki widziałam od kilku lat Michał Żebrowski -niesamowity, żaden tam laluś ale mocny , wrazliwy ,zagubiony i skrzywdzony przez ojca mężczyzna . Przepiękna scena intymna , niesamowite wyznanie miłości a koniec ? powalający !!! Warto, naprawdę warto !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.10.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Ew-ka - najserdeczniejsze życzonka dla Heńka http://www.trojmiasto.pl/kartki/dzienkobiet/img/kwiaty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 11.10.2004 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Tak sobie właśnie przypomniałem, że ktoś kogoś wystawił na życzenia. Przekaż Heniowi tradycyjne: Wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.10.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Od Henia dla wszystkich pamiętliwych http://www.topgunsinc.com/Champagne%20POP.jpg http://www.pennineteaandcoffee.co.uk/caffecultura/CUP1.jpg http://www.cukiernia.krakow.pl/img/torty.jpg dziękuję za życzenia i wieczorem mu wszystkie pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Ewa życzenia dla Henia - wszystkiego naj naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.10.2004 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 I od nas serdeczności dla Henia. http://r410.porcela.pl/au/Nature/kwiaty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.10.2004 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 w imieniu ....dziękuję .... dzisiaj sobie zażyczył,że każdy kto chce mu zrobic prezent -może popracować 1 godzinę na budowie I tym sposobem zniknął piasek ( wszystko przesiane ) z budowy ( tzn jest ..tylko na innej kupce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.10.2004 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Ot, jaki mądry i praktyczny solenizant Świętujecie kochani. My też oblewać zaraz nowy samochód będziemy a przy okazji i za zdrowie Henia wypijemy. (Do rymu nawet wyszło ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.10.2004 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Henio wypil juz moją wiśnióweczkę za swoje i Wasze zdrowie !!! Ale mu sie życzenia spodobały widziałam ten błysk w oku jeszcze raz DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.10.2004 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Ew-ka: - nas też interesują okna M&S. Takie mają nasi znajomi i nam się podobają. Ich wybór zapadł po wielkich i długotrwałych poszukiwaniach, więc na pewno jest trafny. Prawdę mówiąc chcemy sobie zaoszczędzić czasu i wielu dylematów. Uderzamy tylko do M&S. Czy możesz mi przesłać przykładowe ceny ze swojej oferty? Ciekaw jestem czy mogę jeszcze coś stargować?POZDRAWIAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.10.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 przesylam na priv.... a swoją drogą , ja wcale nie brałam pod uwagę tej firmy ( nie znałam ich ) .Zrobiłam wycieczkę po biurach zostawiłam zamówienie i czekałam na propozycje , a tu przychodzio miła Pani - sama oferuje mi wycenę i sklada mi inne propozycje ....bardzo mi sie spodobała oferta ( szczególna promocja do 18 pażdziernika) . Czyli ..to okna mnie znalazły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 16.10.2004 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 Ew-ka: dziękuję za informacje. Wychodzi na to, że nam oferowali podobny rabat, ale do termo musieliśmy dopłacać. Szkoda, że promocja kończy się 18-tego. Myśleliśmy o skorzystaniu z ich oferty i o przechowaniu okien do marca. Jednak wtedy nie dadzą 7% VAT na całość ponieważ - tłumaczą nam - że usługa musi mieć miejsce do końca tego roku. Oferta okna 22%, a montaż 7% nie jest już tak dobra. W końcu to jakieś 2 tysiące w plecki. Dlaczego są tacy mało elastyczni? A może kupić w poniedziałek i zamontować w grudniu? Ale czy okna można zostawić w niezamieszkałym domu na 3 miesiące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.10.2004 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 W niezamieszkałym domu to bym chyba nie ryzykowała. Ale dlaczego nie przechowasz u sprzedawcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 16.10.2004 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 W niezamieszkałym domu to bym chyba nie ryzykowała. Ale dlaczego nie przechowasz u sprzedawcy? Agnes - mogę je przechować, ale tak jak pisałem nie będzie 7% na całość, ale 22% na okna, a 7% na montaż. Jeżeli usługa ma być wykonana w tym roku (montaż) to 7% na wszystko. Niestety nie są elastyczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.10.2004 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 Inżynierze, nie myśl o promocjach, które Ci przechodzą koło nosa, po co się denerwować? Ja wczoraj zauważyłam że Jotul ma promocję 15%-25% zniżki na kominki i akcesoria do DGP... Udaję przed sobą, że o tym nie wiem. Tak chyba łatwiej. Może na wiosnę inna promocja będzie?Pozdrowienia A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.10.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 Tak jest Aga - nie dajmy sie zwariować , korzystajmy z bieżących okazji... Niedługo będziemy rozprowadzać hydraulikę , ale postanowiliśmy nie kupować pieca( ogrzewanie gazowe) na szukanie zostawiliśmy sobie całą zimę - czytaj PROMOCJE inaczej zwane okazją :lol:Mam nadzieję ,że coś sie ciekawego trafi A co do okien - 7% vat jest na usługę montażowo -budowlaną z zastosowanych materiałów ( patrz okna) Umowa została sporządzona własciwie na montaż okien ( do umowy jest specyfikacja ,a w niej rozpiska jakie okna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts